Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha tetszik egy férfi?
Figyelt kérdés
Nemrégiben ismerkedtem meg vele. Én nekem nagyon tetszik. Tök jól elvoltunk egymással. Facen bejelöltem. Gondoltam írok is neki. De nem tudom mit. Nem lenne nyomulós? Mit írjak?2018. márc. 3. 21:10
11/17 anonim 

válasza:

"Hát ezért a nagy semmiért kár volt annyit hisztizniük a nőknek az egyenlőség érdekében. Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha ölbe tett kézzel ülnél, és várnád, hogy a csávó kitalálja a gondolataidat. Nehogy már a modern világban eljussunk odáig, hogy az kezdeményezzen, aki akar valamit a másiktól"
Jó szöveg. És nagyon igaz!
12/17 anonim 

válasza:

#9: Ha bizonytalan vagy, akkor beszélj vele. Megírod, hogy jól érezted magad a társaságában, szívesen beszélgetnél vele máskor is, és hogy nagyon bírod őt. Nem kell ezt sem túlcifrázni, sem túlparázni. Egyszerűen elmondod neki, amit érzel, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.
13/17 A kérdező kommentje:
Félek,hogy foglalt. Meg ,hogy ő nem így gondolja
2018. márc. 3. 21:57
14/17 anonim 

válasza:

Bocsi, de hány évesek vagytok? Ekkora drámát ebből, basszus...
15/17 anonim 

válasza:

Nyilván benne van a pakliban a kudarc lehetősége, de ha nem lépsz, nem is nyerhetsz. Nekünk, férfiaknak újra és újra számolnunk kell a kockázattal, mégis cselekednünk kell, mert a többségünknek nem hullanak a lábaink elé a nők. Legyen benned is annyi bátorság, hogy közeledsz hozzá, ez a modern világ.
16/17 anonim 

válasza:

Tegyél valami finom utalást.
Mondjuk kérdezd meg : Rátérdelhetek a cipődre ?
17/17 A kérdező kommentje:
Nem csak szexet akarok tőle.
2018. márc. 4. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!