Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha tetszik egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha tetszik egy férfi?

Figyelt kérdés
Nemrégiben ismerkedtem meg vele. Én nekem nagyon tetszik. Tök jól elvoltunk egymással. Facen bejelöltem. Gondoltam írok is neki. De nem tudom mit. Nem lenne nyomulós? Mit írjak?
2018. márc. 3. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
"Legyél kreatív"
2018. márc. 3. 21:12
 2/17 anonim ***** válasza:
Irj azt hogy szia hogy vagy.milyen napja volt kérdezd meg és igy elindul a beszélgetés.
2018. márc. 3. 21:20
 3/17 A kérdező kommentje:
De nem lesz nyomulós?
2018. márc. 3. 21:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Az hogy írsz pasinak vagy egy pasi hölgynek ismerkedés szempontjából az szerinted mennyire nyomulós vagy sem? Illetve ma miért gáz ha valaki nyomul? Ha meg negatív értelmebe vesszük nyomulás az, ha OLYAN nyomul, akit nem akarjuk. Ergo ha a pasinak tetszel, nem, nem lesz nyomulás. Ha viszont nem tetszel, akkor annak fog számítani. Na bumm.
2018. márc. 3. 21:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, a 21. században még mindig itt tartunk, hogy egy elvileg felnőtt nő nem tudja, mihez kezdjen, ha tetszik neki valaki, és hogy azon parázik, hogy nyomulós lesz-e, ha kezdeményez. Hát ezért a nagy semmiért kár volt annyit hisztizniük a nőknek az egyenlőség érdekében. Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha ölbe tett kézzel ülnél, és várnád, hogy a csávó kitalálja a gondolataidat. Nehogy már a modern világban eljussunk odáig, hogy az kezdeményezzen, aki akar valamit a másiktól, tessék haladni a korral, ő talán nem is tudja, hogy te mit érzel, de ha elmondod, akkor tudni fogja, ez ilyen egyszerű.
2018. márc. 3. 21:29
 6/17 anonim ***** válasza:
Neked tetszik, te jelölted be, te akarsz írni. Te is fogsz udvarolni neki?! Ha férfi lennék, és egy nő már odáig eljut, hogy bejelöl, úgymond kezdeményez, akkor biztosan én írnék neki elsőként.
2018. márc. 3. 21:35
 7/17 anonim ***** válasza:
#6: Már bocs, de mióta kezdeményezés az, ha egy rövidebb vagy hosszabb ismeretség után egy nő bejelöl egy férfit? Az lenne kezdeményezés, ha egy vadidegennek írna, nem az, hogy egy általa már ismert személyt bejelöl fb-on. Akkor ezen az alapon én is mondhatnám, hogy x darab évfolyamtársnőm kezdeményezett nálam, mert megjelöltek fb-on.
2018. márc. 3. 21:39
 8/17 anonim ***** válasza:
#7 De pl. ha olyan évfolyamtársnőd jelöl be, aki neked nagyon tetszik, és szeretnél tőle többet, akkor nem írnál neki?
2018. márc. 3. 21:42
 9/17 A kérdező kommentje:
Ezaz,hogy nem tudom biztosra ,hogy tetszem e neki. Jól elvoltunk együtt
2018. márc. 3. 21:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül, mert a bejelölésből nem következtetnék egyértelműen arra, hogy bejövök neki. Amúgy sem voltam soha népszerű, ezért nem szoktam túl nagy jelentőséget tulajdonítani egy bejelölésnek.
2018. márc. 3. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!