Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a párom?

Figyelt kérdés

Én nagyon érzelmesnek,romantikus lelkűnek tartom magam,és szeretek arról beszélni a páromnak,hogy mit érzek iránta. A párom azt mondja ,hogy ő is érzelmesnek tartja magát,de viszont amikor az érzéseimről beszélek,ő sosem hajlandó bele menni ebbe a témába,és ő még soha életében nem beszélt nekem a saját érzéseiről. Múltkor is írtam neki egy szerelmes levelet,és még csak meg sem köszönte,meg semmi :( pedig órákig írtam. Minden másról nagyon jókat lehet vele beszélgetni,de az érzésekről egyáltalán nem lehet,én ezt nem értem. :( Miért ilyen? Vagy ő az a fajta aki szeret,csak nem szereti kimutatni? Vannak itt ilyen férfiak?

24/N

2018. márc. 3. 15:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan nincs szerintem, hogy nem szereti kimutatni, inkább olyan van, hogy nem tudja.

Lehet azért nem beszél az érzéseiről, mert zavarbaejti a téma.

2018. márc. 3. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Vannak, akik nehezen fejezik ki az érzéseiket.
2018. márc. 3. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyszerűen nem tudja jól megfogalmazni, szavakba önteni. Lehet, a családjában sem volt divat érzésekről, érzelmekről beszélni. Ne forszírozd, ne legyél feszült vagy csalódott, inkább vedd észre, hogy mi az ő módja az érzelmek kifejezésére (pl.: mindenre emlékszik, amit mondasz neki, megbízható, meglep apróságokkal, bármiben segít neked, stb...).
2018. márc. 3. 16:14
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Te tényleg 24 éves vagy? Azt tudtad, hogy a szeretet/szerelem nem a szavakban rejlik? Számíthatsz rá? Figyel rád? Tudtok együtt nevetni? Boldog vagy vele? Ha igen , akkor le van sz@rva, hogy nem köszönte meg a szerelmes levelet. Attól lehet valaki érzelmes, mert nem bírja a nyálaskodást. Elképesztő, hogy mi mindenből tudnak itt emberek problémát gyártani.
2018. márc. 3. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező,

És miért is kellene folyton arról beszélni, hogy ki mit érez? Miért kellene "Én jobban szeretlek"-et játszani? Bújik hozzád filmnézés közben? Esetleg ölelkezve alszotok el? Én nőként is utálom férfitól, ha ilyen nyálas, h folyton azt bizonygatja, h mennyire oda van értem... Nem ez kell. Férfi meg pláne kikészül ettől ha ennyire körbe pisiled magad miatta.. Kicsit vegyél vissza, mert aztán csak kinevetteted magad. Ki lehet mutatni az érzéseket és mondani sem, de nem egyfolytában ezt témázni.

2018. márc. 3. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!