Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Holnap valentin nap és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szelileo kérdése:

Holnap valentin nap és a párom el szeretne vinni welnessezni és nekem tegnap jött meg a mensesem most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi "piros" betűs ünnep.
2018. febr. 13. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Például megkéred, hogy halasszátok a következő hétre.
2018. febr. 13. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom hallottál már a tampon nevű zseniális találmányról. Beteszed és nyugodtan wellnesselhetsz. A szexhez meg tegyél el egy régi törülközőt, amit nem sajnálsz, ha véres lesz. Persze szólj a barátodnak, hogy ez a helyzet. Annyi, hogy ha végeztetek a fürdőzéssel, cserélj tampont. Várható akció előtt 2-3 órával tegyél be friss tampont, az előjáték alatt még tarsd bent. Közvetlen a behatolás előtt vedd ki. Jó nedves leszel, nem lesz gond kiszedni, a vért viszont jól felitatja. Hajrá csajszi. ;)
2018. febr. 13. 12:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet boldog valentin naopt nektek is :*
2018. febr. 13. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, azt kihagytam, hogy óvszert mindenképp használjatok! Menzesz alatt könnyebben kapsz el fertőzést. De ha nagyon idegenkedsz a behatolàstól, esetleg a barátodnak nem szimpatikus a "vérfürdő", az sem katasztrófa, anélkül is lehet élvezetes estétek. Ha masszázsra mentek, szólj a masszőrnek, hogy menstruálsz. Úgy tudom, nem minden masszázst ajánlanak menstruáló nőnek. Meleg gyógyvízben ne nagyon dagonyázz, megint csak a fertőzésveszély miatt. A szaunázás megosztó dolog. Nekem nagyon jól oldja az esetleges görcsöket. A vérzés viszont picit erősebb lesz a melegtől. Persze ha nagyon aggódsz, meg kínosan érzed magad, netán rosszul vagy, akkor inkább toljátok el egy héttel az egész wellness dolgot.
2018. febr. 13. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Otthon maradtok betakarózva, összebújva, szeretetbe. Azt majd elmentek máskor. Vagy kellenek gyors a képek facera, hogy milyen jól érzitek magatokat a wellneszes helyen? Ha értelmesek vagytok és nem a válasz, akkor tök mindegy. Lehet máskor is menni. "Pótolni".
2018. febr. 13. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Úristen!!! Tragédia. Vigyél magaddal tampont és akkor tudsz wellnessezni. :D
2018. febr. 13. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!