Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti elmondanátok? Más is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok? Más is van aki úgy él a párja mellett hogy van egy titka a múltjából amiről senki nem tud? Nem nyomja a lelketek?

Figyelt kérdés

Valamikor a múltban kb. 3-4 évvel ezelőtt elkövettem egy hibát. Egyedül én tudok róla és még egy ember. Azonnal beláttam hogy ez hiba volt és hatott rám annyira hogy tudjam soha többé nem fog megtörténni. Megbántam. Van egy értékrendem amihez mindig is tartottam magam. S miután hibáztam még erősebb lett bennem ez.

Eltelt pár év találkoztam egy férfival egy ideje együtt vagyunk és sokat gondolkodtam elmondjam e neki.

Olyan szívesen elmondanám neki a titkom de ugyanakkor meg félek nem e teszek ezzel tönkre mindent. Őszinte ember vagyok és az aki azt a hibát elkövette igaz hogy én voltam de alapvetően nem olyan ember vagyok. Csak egyszerűen így történt.

24N

2018. márc. 3. 14:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy itt valaki írta,mindenkinek joga van a személyes múlthoz. Nekem van titkom, soha nem mondom el a családomnak. Én személy szerint szégyellem. Buta voltam, hülyére vettek. Pont. Válaszom: nem nyomja a lelkemet, nincs kényszerem az elmondásra. Még jóval azelött történt, hogy a férjemet megismertem volna. Tehát nem a közös életünkben történt. Jogom van megtartani magamnak. Egyébként mi nem szoktuk egymást kérdezgetni faggatni. Biztos neki is volt múltja, hiszen elmúlt 30 mikor megnősült. Én úgy gondolom az meg rám nem tartozik.
2018. márc. 3. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha tanultál belőle, levontad a konzekvenciát, van egy értékrended, máskor ilyet nem teszel, akkor nincs mit elmondanod. Mindenki csinál rosszat az életben: van, aki megbánja, van, aki nem.
2018. márc. 3. 16:12
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nagyon jókat írtatok és igazatok van.

Miért akarnám elmondani? Jó kérdés. Tudjátok soha senkinek nem is akartam volna elmondani. Ő viszont valamiért olyan hatással van rám hogy azt akarom mindent tudjon rólam a rosszat is.

Jó kérdés hogy magamnak megbocsátottam e. Talán nem teljesen. De igazából nem emiatt akarnám elmondani. De látom másnak is vannak titkai.

2018. márc. 3. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:

„Miért akarnám elmondani?”: nekem erről a kérdésről az jutott eszembe, hogy talán azért, hogy más (is) tanuljon belőle, hogy ne csináljon h×séget. De mint, fentebb írtam, szerintem hagyd az egészet.

„Jó kérdés hogy magamnak megbocsátottam-e.”: figyeld ezt a számot és meglesz benne a válasz;):

https://www.youtube.com/watch?v=WA8j_b5WTys

2018. márc. 3. 21:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Ez a szám nagyon jó, és milyen igaz.

Köszönöm.

2018. márc. 3. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!