Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szeret, de nem szerelmes. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de nem szerelmes. Ti mit tennetek?

Figyelt kérdés

sziasztok!

szoval van egy baratom, lassan egy eve, aki nem szerelmes belem. egyszerunek tunik, hagyjam ott 😀 de ennel arnyaltabb azert. szoval ezzel a fiuval mar regrol ismerjuk egymast, evek ota baratok voltunk, allitasa szerint mindig akart tolem tobbet, de nem probalkozott, felt, hogy elrontjuk az amugy szuper baratsagunkat, plusz nekem ezalatt volt egy komolyabb kapcsolatom is, volt amikor o kavart lanyokkal stb. egy iszogatos estenk utan megtortent, aminek tortennie kellett, es mivel nagyon jo volt, hat megtortent tobbszor is. de sokaig nem volt ez kapcsolat, mert nem tudtuk mit szeretnenk. legjobb baratokkent nagyon szerettuk egymast, kiderult, hogy a kemia is mukodik, mar nem csak abrandoztunk a masikrol, DE viszonylag messzebb lakunk egymastol, plusz en most kezdtem egy tok uj varosban az egyetemet, uj hely, uj emberek… vegulis az lett, hogy igy is amikor csak tudtunk talalkoztunk, utaztunk egymashoz, hianyoztunk egymasnak, szoval ki lett mondva, hogy igen, ez mar nem csak baratsag. a problema forrasa az, hogy legjobb esetben 2, azaz ketto hetente tudunk talalkozni, mert o kulfoldon dolgozik epp, en meg ugye messze vagyok, van, hogy hetvegen is oram van… osszekoltozes meg egy evig nem tunik elerhetonek, a lehetosegeket persze bongesszuk folyton. viszont a baratom picit elbizonytalanodott az egeszben. teny, hogy volt egy hosszabb nem talalkozasi szakasz most, es az is, hogy picit hisztisebb voltam. viszont nagyon rosszul esik, hogy o ugy erzi, hogy nem szerelmes, mert magamban keresem a hibat, hogy miert vagyok keves. azt mondta nem errol van szo, csak egyszeruen o nem akar hitegetni engem, es nem is tudja, hogy mi hianyzik neki, mit szeretne erezni. orulok, hogy oszinte, sokat beszelgetunk is errol, de felek, hogy egy ido utan mar idegesito lesz szamara. igazabol azert nem ertem, mert o igy “nemszerelmesen” is tobbet megtesz ertem es a kapcsolatert, mint barmelyik korabbi baratom, amikor csak tud indul hozzam, ejszaka kozepen autozik, esoben is elindul motorral, figyelmes, odaado, mindig meghallgat, minden apro hulyesegemre emlekszik, igyekszik a kedvemben jarni, ha egyutt vagyunk folyton olel, becezget, bujik, mondja, hogy hianyzom neki es szeret, es ezeket teljesen oszintenek erzem, es a szex teren is minden szuper. o azt mondta, hogy vele van a baj, es o nem biztos, hogy tud szerelmes lenni… es nem erzi fairnek ezt velem szemben. lehet butasag, de en mar ilyesmiken gondolkodtam, hogy mivel tudom, hogy neheztel az edesanyjara, amiert felrelepett, es hogy megviselte mikor elvaltak a szulei, egy kicsit tart az elkotelezodestol, hogy nehogy csalodnia kelljen. illetve elottem egy baratnoje volt, allitasa szerint nala sem erzett szerelmet a kapcsolat kozben, csak akkor jott ra, miutan szakitott vele a lany. van vmi otletetek, tippetek? nem arrol van szo, hogy felemesztene ez a dolog, mert azt, hogy szeret, es fontos vagyok neki, azt erzem, csak hat na, zavar, hogy nem szerelmes, foleg, hogy nem is pontosan ertem, hogy o mit ert ez alatt. mit tehetnek? tudom, hogy a beszelgetes nagyon fontos, szoktunk is 😀 de engem ez nagyon foglalkoztat, ot pedig nem akarom idegesiteni, hogy folyton ezen kattogok. jart mar itt vki hasonlo cipoben?

2018. márc. 2. 19:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 2-3 hétben nem érzek szerelmet a párom iránt, de mély és őszinte szeretet van. Most elkezdett visszatérni a szerelem is. Egy kapcsolatban nincs mindig szerelem. Amíg van szeretet,nincs baj. A szeretet mögül elő tud bújni a szerelem, ha tesztek érte. Főleg te, neked kell a lángot felkeltened benne újra.

Szerintem ne beszélj erről vele, hiszen szeret és.működik a.kapcsolat. Ha kell neki valami, majd szól. Vidd el őt randizni, ilyesmik. Úgy látom, hogy nincs.baj.

2018. márc. 2. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, de ami ilyen hossssszan van leírva, azzal tuti nem érdemes foglalkozni tovább.
2018. márc. 2. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt egy ugyanilyen kérdésem pár hónappal ezelőtt.

Mi idősebbek vagyunk, meg már évek óta együtt, engem emiatt viselt meg nagyon egy ilyen kijelentés.

Csak szólok: a válaszok kivétel nélkül arról szóltak, hogy hagyjam el, mert a pozitív végre szinte nulla az esély, úgyis elhagy majd, langyos pisiben ülünk...

Viszont mivel az igyekezet, a törődés megvan, ugyanúgy, ahogy nálatok, én végül úgy döntöttem, nem foglalkozom a dologgal. Neki mást jelent a szerelem, mint nekem, de attól még szeret, és nem akar más nőt rajtam kívül. Nekem ez elég.

Aztán persze lehet, hogy egyszer a jövőben megbánom, de én sokkal boldogabb vagyok, mióta abbahagytam a kattogást, hogy szeret-nemszeret, mi van, ha egyszer mást szeret... :)

2018. márc. 2. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!