Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eldobtam a biztost, a bizonyta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eldobtam a biztost, a bizonytalanert?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez elitelendo es tudom, hogy ez elhetetlen lesz, megfog halni a dolog.

Ismerkedtem egy 20 eves lannyal, minden tok jo volt, irtunk, terveztuk a talalkozast, es valami hihetetlen dolog miatt, itt lakott tolem kb fel orara, Budapest mellett. Jol osszehangolodtunk mikor irtunk stb.

De elotte irogattam egy 16 eves lannyal, es nem tudom, hogy vagy mint, de nagyon megfogott, annyira, hogy bolond fejem “szakitott” az idosebbikkel es.....es most itt vagyok, hogy ezt ku**ra elbasztam. Letilltottam a masik lanyt. Pedig minden teren o a jobb. Irasban is, tapasztalatban is stb. Nagyon sok lannyal ismerkedtem az elmult honapokban, de egyik sem fogott meg semennyire, kiveve ezt a kettot. Beloluk is jobban a fiatalabbik. A tavolsag is nagy, kb 300-szaz km.

Ugy erzem, hogy az idosebbik sem a legmegfelelobb szamomra. Valahogy erzem. A fiatalabbik meg lehet csak elveszi az eszemet.

De olyan ketes erzesek kavarognak bennem.

Hulyet kapok. -.-“ 25 f

2018. márc. 1. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Ebben mi a kerdes?

Orulok,hogy nem a 20 eves lany helyeben vagyok. Lehet,hogy jo nagy hulyeseget csinaltal.

2018. márc. 1. 12:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Ismerkedj egy harmadikkal. Mondjuk velem.
2018. márc. 1. 12:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem tudom mi a kerdes.

Csak azt tudom, hogy nagyon, de nagyon ossze vagyok zavarodva.

2018. márc. 1. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindenki hibázik. Ez van. Arra tippelek, hogy most van más gebasz is az életedben és emiatt hülyén döntöttél.
2018. márc. 1. 13:02
 5/9 anonim ***** válasza:
16 eves lany kapcsolat szinten sokkal bizonytalanabb , a korosztalyra jellemzo hogy hetente mas fiuba szerelmesek . Sajnos a tini baj eltud csabitani , nem hibaztatlak erte . Ha ujbol felkeresned a hozzad korban kozelebb allo lanyt nem igazan tudnad szerintem ezt kibeszelni , nem lehet ! Ha oszinte vagy akkor is ugyan ott vagy , nem kezdene veled ujra mert semmibe vetted .
2018. márc. 1. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt látom...ne is törődj vele, mindenki így kezdte, csak sokan nem vallják be. A lényeg, hogy tanulj belőle.
2018. márc. 1. 13:42
 7/9 A kérdező kommentje:

A problema az lehet, hogy kb 1 evvel ezelott jottem ki egy komoly kapcsolatbol. Ami 2 evig tartott.

Hagytam idot magamnak a gyogyulasra, a gyaszra vartam, hogy semleges legyen. Addig nem is ismerkedtem. Most meg ez a kiscsaj ugy kizokkentett abbol az alapotbol, hogy ugy voltam vele, hogy “nahat, szeretnek uj kapcsolatot, eleg volt egy ev a siralombol”. Aztan jott a tisztulas, 16 eves, mi a francot akarok vele? Es jottek a kerdesek, hogy s mint, merre hany meter, hova, mikor stb.

Ha idosebb es tapasztaltabb lenne akkor semmi bajom nem lenne. Total jo lenne. De igy. Ketsegek kozt vagyok. Mert tudom, hogy elhetetlen, de az agyam szabadulni akar, az erzelmeim meg hatni akarnak ujra, de az agyam tiltja a dogot es igy nem tudok kiteljesedni, szabad lenni vele.

Olyan nyomorult, nyomorek helyzet ez. -.-“

2018. márc. 1. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:

trollololol

Tok egyszeru a szitu, dobdki a csajt utana teperj az idosebbert. Ha neki sem kellesz, ne aggodj van tobb ezer csaj a kornyeken vagy tobb is 50 km-en belul.

2018. márc. 1. 17:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Belegondoltál abba, hogy egy 16 éves lánnyal nincs sok esélyed minőségi kapcsolatot kialakítani? Az elején még biztosan imponáló, hogy felnéz rád, rajong érted. De a későbbiekben kiütközött volna, hogy engedély kell, hogy együtt elmehessetek valahová, hogy nálad aludjon, ha mentek valahová, akkor vagy te fizetsz mindent mindig, vagy a szüleitől kell pár ezer forintért kuncsorogni. A gondolkodásotok, az élethez való hozzáállásotok is különbözik (jó esetben). És általában egy ilyen fiatal azért könnyen esik szerelembe, nem a hosszú távú, biztos kapcsolatokat építik még ilyen korban. Már pedig az írásodból nem az jön le, hogy te valami gyors kalandot kerestél.

Szerintem ezeket nem mérlegelted, amikor a 20 éves, azért már valamivel érettebb lány helyett a fiatalabbat választottad. Nem hinném, hogy lenne esélyed visszakapnod azt a lányt. Legközelebb ezen lenne érdemes alaposabban elgondolkodnod, mielőtt hirtelen döntéseket hozol.

2018. márc. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!