Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ha hormonalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha hormonalis betegség miat nem lehet senkim?

Figyelt kérdés
Nő vagyok
2018. febr. 27. 18:43
1 2
 11/13 Interferencia ***** válasza:
Így semmit.
2018. febr. 27. 20:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Ezt azért kifejthetnéd.

Több millió ember él különböző hormonproblémákkal, de attól még találnak párt. Hirtelen egy olyan sem jut eszembe, ami tényleg annyira gázos lenne, hogy tutira senki nem akarna veled kezdeni.

2018. febr. 27. 20:40
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"De ezt orvosok mondták."

Ebben értelmezési probléma is lehet:

Fizikálisan miért ne lehetne melletted/Veled valaki, aki szeret, kedvel, akinek értékes vagy? Szerintem ennek nincs akadálya.

Ha meg szexualitás tekintetében nézzük, akkor is vannak olyan módszerek, amikkel mindkét félnek örömet lehet okozni, tehát szerintem ennek sincs feltétlen akadálya.

Szerintem egy egészséges ember is meg tudna érteni a problémádat, simán próbálkozhatsz náluk is.

Azt lehet még tenni, hogy pl.: a betegségből adódó csoportot felkeresni, járni 1-1 rendezvényükre és ott is alakulhat valami. (35F)

2018. febr. 27. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!