Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elutaznátok pár napra egy olyan sráchoz, akit nagyon kedveltek, de egy országnyival távolabb él?
Van egy tulajdonságom, amit nagyon utálok magamban: kis vaksi vagyok, nem igazán tudom megállapítani, hogy ki mennyire kedvel. Persze csak addig, míg őszintén el nem mondja nekem az illető a véleményét. :)
Most pedig reprezentálom kevésbé szerencsés helyzetemet: mint minden lány, én is "vártam" arra, hogy majd egyszer megtalálom álmaim fiúját. Nos igazából ő talált rám (interpals! :D), de most az a lényeg, hogy ő Németországban él, dolgozó felnőtt (magyar) ember, saját lakással. Én pedig huszonévesen jóformán semmit sem tettem le az asztalra, de remélhetőleg egyszer doktornéni leszek. :) Jól elbeszélgetünk már hetek/hónapok óta, kameráztunk is. Többször mondta már, hogy menjek ki hozzá nyugodtan pár napra, jól elleszünk, elvisz majd ide-oda, sütögetünk is meg ilyesmi, szóval elhívott magához.. Szívem szerint elutaznék hozzá, mert bízok benne és kedvelem is, viszont az agyam közbeszól.. Állandóan.
Halál komolyan nem értem, hogy miért csíp annyira, persze már elmondta nem egyszer, meg kapok bókokat is, de valahogy.. Lehet a távolság/internet teszi, de valahogy nem tudom ezeket 100%-osan elhinni, pedig azt is érzem, hogy nem hazudik és nem hülyeségből teszi ezt, hiszen akkor miért pazarolna rám annyit az idejéből? Nem tudom hogy miért kételkedek, hiszen tök jól elvagyunk, még ha csak írni és kamerázni tudunk egymással. Lehet azért van bennem ez a kétely, mert ő annyival több nálam, nem csak abban, hogy mennyi mindent elért már, hanem személyiségileg is.. Inspirál, és amit nagyon imádok benne, hogy ha esetleg rossz kedvem van, vagy fáradt vagyok, egy kis, vagy éppenséggel nem kis beszélgetéssel vele rögtön jó kedvem lesz, és a fáradtság is elpárolog - még ha este 11 is van. :D Viszont a másik, hogy mivel annyival többre tartom őt, kicsit rombolom is vele magamat, hogy á, lehet ezt nem kellett volna mondanom, vagy ezt nem így kellett volna mondanom, szóval kevésnek tartom magam hozzá.. Hát igen, éljen az önbizalomhiány. Na meg a maximalizmus.. Egyik nap két filmet is megnéztem a beszélgetésünk után (kb. háromhavonta nézek filmet..), annyira bűntudatom volt, hogy mennyi hülyeséget összehordtam neki.. Reggel még is írt nekem. :))
Egyszerűen fogalmam sincs, mit csináljak (szerintem le kéne lőnöm magam :D), mert úgy érzem, bennem/velem van a gond, de nem tudom, hogy micsoda, és hogyan oldhatnám ezt meg.. Vele meg még nem is tudom, hogyan beszélhetném ezt meg, annyira megfoghatatlan dolog ez most bennem.
Szóval lövésem sincs, hogy mit kellene tennem. Ti mit tennétek? :)
Jó úton haladsz afelé, hogy semmi ne legyen az egészből amibe ő is bele fog unni.
Ha menni akarsz hozzá akkor menj ki bár nem feltétlenül fog minden jól és gördélekenyen működni. Arra azért számíts, hogy szexelni akar majd veled, ne ott döbbenj rá arra, hogy nem csak barátkozni és sütögetni akar.
Én kimennék :) Persze mivel idegen, így tennék némi óvintézkedést, pl legalább egyvalakinek akiben igazáb bízok elmondanám ki ez az ember, hol lakik, küldenék róla képet, és megmondanám mikor megyek. Csak biztos ami biztos, nehogy tényleg valami pszichopata vagy strici legyen.
És ja, ha kimész szinte biztos hogy szexelni is akar, erre is készülj fel, illetve gondold végig hogy belefér e így azonnal.
N
Hűha, én ennyire nem vagyok emberelítélő. :D Aludtam már nem egyszer külföldön (couchsurfing oldalt ismeri valaki?), és nem minden idegen ember akarja eladni a szerveimet, vagy éppenséggel prostinak. Csak mondom. Persze nem árt vigyázni, az tény. Mivel nyárig lefoglal az egyetem, pláne aztán a vizsgák, így júliusban esélyes csak max. hogy kimegyek, addig meg találkozunk úgy is itthon, ha hazajön majd a srác. :)
Az értelmes válaszokat köszönöm, ment a zöld kezecske. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!