Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elutaznátok valakihez csak szex céljából messzebbre?
Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot aki Angliában él, és csak miattam eljönne Magyarországra. Én úgy vettem ki ebből hogy komolyan érdeklem. Lehet csak az ingyen szállás városnézés és egy kis etye-petye miatt jönne? :( De Angliából csak nem jönne el ennyiért... Nem tudom. Szerintetek?2013. dec. 14. 23:02
2/8 anonim válasza:
én még száz km-re sem mennék egy dugásért!
3/8 anonim válasza:
az attól függ. maradjunk a felvázolt szitunál. mikor mondta, hogy hazajön miattad? mert egy fapados repjegyet még megérhet ha egy hosszú hétvégét tudnék ke*félni egy csajjal aki közben megmutatná a várost, ott lakhatnék és még főzne is.
4/8 anonim válasza:
Nem. De ha amúgy is volna kedvem utazni és valahol tuti volna szexre lehetőségem, akkor lehet, hogy az befolyásolná az úticélt. Bár ez csak elmélet:D
5/8 anonim válasza:
Én vezettem már 600 km-t is ezért,tehát ha elég elvetemült akkor semmi sincs kizárva :D
6/8 anonim válasza:
Szexért? Még a világ végére is.
Nem mellesleg nem árt tudnod hogy fapadossal ilyen 10-20ezer forintból itt van, ez egy londoni sörözöben arra nem elég hogy berúgjon. Szállás, hami, pia és szex, nem köt olyan rossz üzletet, szóval nem kell elájulnod tőle ha megjelenik.
7/8 anonim válasza:
5. Te jellemtelen, hogy tört volna ripityára a kocsid!
8/8 anonim válasza:
Te mit klimaxolsz,hozzád nem utazik senki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!