Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem kivan a baratom?
Amikor én voltam ilyen a párommal, akkor az azért volt, mert beleuntam a párkapcsolatba, nem találtam már annyira vonzónak, mint a kapcsolat elején. Gyorsan véget is vetettem az egésznek.
Mondjuk nem biztos, hogy nálatok is így van, lehet, hogy tényleg csak sztesszes napjai vannak és nem tud ilyen dolgokra odafigyelni.
"Mar az elejen latszott hogy masok az igenyeink..."
És mégis együtt maradtatok.
Amikor az én exem kezdett hasonlóan videlkedni,(ugyan mi együtt éltünk) akkor már nem szeretett.Megritkultak az együttlétek,ennek eredményeképp már én is egyre kevésbé kívántam.
Kiszeretett belőlem. Közben már én is,mert egyre kiábrándítóbb volt a viselkedése.
Szétmentünk
Sajnos esélyes az is,hogy ilyen van a pakliban. Szerintem ennyi idősen még nagynak kéne legyen a szexuális vágy,főleg ha nem találkoztok minden nap.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!