Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátom?

Figyelt kérdés

19 évesek vagyunk mindketten és lassan 4 éve vagyunk együtt. Mondtam neki, hogy nála alszom kettőt, jó oké, ő mondta hogy jöhetek, örül neki. Aztán később kb úgy a semmiből "besértődött", mert hogy amikor ő kéri, akkor nem akartam ott aludni kettőt, és akkor jött az, hogy én kihasználom őt, és csak kicsit szeret, nem nagyon, merthogy amikor ő akarta akkor nem aludtam ott.... Meg mondogatja hogy én mindig elutasítom őt, és közbe meg ő volt az, amikor puszit sem akart adni, amikor össze vesztünk valamin, és puszit szerettem volna kérni, és még bocsánatot sem kért érte... na mindegy. és most is én vagyok a sz.r, mert hogy nekem rosszul esik minden, és hogy nem ismerem őt, mert el nem tudom képzelni, hogy neki mennyire rosszul esik most ez, hogy akkor nem aludtam ott.... nemhogy örülne, de most komolyan... ja és egyébként megmertem említeni, hogy nekem is rosszul esett, az amiket, mondtál valamelyik nap (kihasználom, "nem szeret nagyon", csak kicsit...,mert hogy ilyen vagyok.... milyen? próbálok nekünk jót tenni azzal, hogy most is vele szeretnék lennni, ezzel azt érezteti, hogy ő nem szeretné...) na mindegy, holnapután alszom ott, remélem megtudjuk beszélni.

Ti mit gondoltok erről? Miért kell ilyeneket ki találnia? Nem szeret már?:/

19/L

2017. júl. 26. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Amikor én ilyet csináltam, akkor már nem szerettem a csajt, csak még magamnak se vallottam be.
2017. júl. 26. 20:29
 2/7 anonim ***** válasza:
De örülnék ha nekem is ennyi problémám lenne, hogy ki kinél mikor alszik.
2017. júl. 26. 20:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Most is majd az lesz, hogy nem fog bocsánatot kérni, és elvárja, hogy én változzak és kérjek bocsánatot, miközben szerintem semmit nem tettem, pont hogy ellenkezőleg.....SZERINTEM
2017. júl. 26. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy a tini kategóriában a helyed...
2017. júl. 26. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Próbáld megbeszélni vele normálisan, felnőtt módjára. Ha nem megy, akkor elég gyerek szinten tart még. Mondjuk ezek alapján a besértődések alapján...
2017. júl. 26. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Tinigondok... 😃

Tudnia kéne, hogy mire van szüksége. Ha nem kellesz neki, amikor van rá lehetőség, akkor keressen mást, aki úgy ugrál neki, mint egy rabszolga! 😃 párkapcolat már csak.ilyen. kompromisszumok lemondások stb... de kompenzáláként ott a biztonság, kizámíthatóság.

Kicsit elkényelmesedett.

Azt nem mondanám, hogy szankcionálni kéne ezt a punnyadást, de egy alpos átbeszélés szükséges lenni, mind a kapcsolatról, mind az együtt töltött esték lehetőségéről, és annak kommunikálásának lezajlásáról. Nameg akkor szabályokat is hozzatok létre. És ha valaki megszegi őket, akkor automatikusan életbe lép a szabály szerint megfogalmazott szankció. Ennyi. És akkor nincs hiszti, meg tesz-toszeskodás 😃

2017. júl. 27. 02:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Félrepötyögéséft elnézést, késő van, itgam is, remélem el lehet olvasni azért 😃
2017. júl. 27. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!