Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, egy 3. miatt? Lent
Figyelt kérdés
2 év után szakítottunk a barátommal, mert mellettem lett neki más. A kapcsolatunk már kezdett kihűlni, mindketten éreztük. Nem vallja be, hogy van neki más. De tudom biztosra. Nagyon rosszul érzem magam, kivagyok. Főleg ez a tudat.. mit tegyek? :’(
22/L
26/F
2018. febr. 23. 15:42
11/13 anonim válasza:
engedd el .Tudom nehéz de majd idővel ràjössz hogy még sem véletlenül lettetek külön.Majd jön egy màsik aki elfeledteti veled vagy enyhiti a fàjdalmadat de előbb gyàszold meg .
12/13 anonim válasza:
Mi 11 évig voltunk együtt a volt párommal ezalatt se vita se veszekedés. Szerettem őt. Aztán jött a munkahelyére egy harmadik. Szerelmes lett, de ezt csak félév után vallotta be. Útólag jöttem rá ezalatt a félév alatt mennyit hazudott nekem és amúgy nem rossz ember, de ezért gyűlölöm őt, mert magát a hazugságot is gyűlölöm.Hidd el, te is ezt érzed majd, igaz sok ídő kell hozzá, de aztán rájössz majd, hogy egy hazug emberér nem kár.
13/13 anonim válasza:
Engem 11 év után hagytak el.Nagyon nehéz volt sokáig, mert szépen éltünk,de ő szerelmes lett. Ma már az utolsó évi sok hazugságára gondolok, igy könnyebb lett és árulo és hazug embernek tudtam le, akitöl jobb hogy megszabadultam ídőben.Tudod az idő sok sebet megyogyit. Aki egyszer képes volt ilyenre, az nem szeret igazán, akkor meg minek van szükséged ilyen embere? Kitartást és küld el őt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!