Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Túl nagyok az igényeim, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az igényeim, ha CSAK egy átlagos pasira vágyok?

Figyelt kérdés

Eddig nem válogattam, azt az elvet követtem, h mindenkinek jár egy esély, a kinézettől, "lúzerségtől" függetlenül.

Próbálkoztam olyannal, akivel közösen akartuk felépíteni a jövőnket, de cserébe annyit kaptam, h az anyját jobban szereti, mint engem.

Volt olyan, akivel közösen akartuk elviselhetővé tenni az életet. Cserébe jól átvert és semmibe vett.

Akiknek jól fizető, biztos jövedelmük volt egzisztenciával, ők vagy, csak szex kapcsolatot akartak vagy szórakozásra vágytak, mert megtehették.

Annyit csalódtam, h mostmár senkinek se adok esélyt,egy bizonyos szint után mindenkit (kivétel nélkül) eltolok magamtól, holott kétségbeesetten vágyok egy boldog kapcsolatra.

28/l

2018. febr. 21. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Nekem nem tudnál ellenállni, mert túl jó lelku, vonzó férfi vagyok.
2018. febr. 21. 10:18
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
Az alapveto szabaly mindig az ismerkedes , tehat ne ugorj bele a kapcsolatba , ne legyel naiv es ne latszodj konnyuverunek az mar alapbol elveszi a ferfiak kedvet .
2018. febr. 21. 11:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Ne tolj el senkit magadtól aki nem érdemli meg. Próbálkozz, szeress, de csak olyannal foglalkozz aki megérdemli és látszik rajta hogy szeretne téged.

29F

2018. febr. 21. 12:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Hasonlóan sikertelen vagyok ezen területen én is:(. Számtalan könyv van, ami személyiségfejlesztésre, kapcsolatépítésre jó, de fontos, hogy a gyakorlatban is alkalmazza az ember őket. Érdemes ezeket olvasni, ötletet meríteni belőle.(35F)
2018. febr. 21. 12:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyok, én is csak egy átlagos nőre vágyom. De mint tudjuk ez nem jut mindenkinek alanyi jogon.
2018. febr. 21. 13:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Hali!

Nem, nem túl.... végülis, ha egynél több átlagos pasira vágynál akkor sokkal nagyobbak lennének az igényeid...

2018. febr. 22. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!