Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szeretek bele fűbe fába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretek bele fűbe fába pillanatok alatt?

Figyelt kérdés
Nemrég lettem egyedülálló, ismerkedek lányokkal, és egy dolog hogy megismertem egy nagyon szép lányt teljesen bele bolondultam, oda vagyok érte. De közben csak chateltem másokkal és ott is megkedveltem egy másik lányt és bele is kezdtem belezúgni. És felidegesített, hogy minek kell nekem mással is beszélgetni. Az első lány akibe nagyon bele estem sajnos nagyon messze lakik, de a másikkal meg ugyan abban a városban lennénk. De miért lehetek ennyire könnyen szerelmesedő?

2018. febr. 18. 16:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld minden férfinak vonzó a csajod?
2018. febr. 18. 19:00
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Azt se tudod h hol lax?
2018. febr. 18. 19:01
 13/20 A kérdező kommentje:
Te 41% os te jól vagy? :D
2018. febr. 18. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de szomorú vagyok emiatt.

Üdv: A bokor

2018. febr. 18. 21:05
 15/20 anonim ***** válasza:
5: Hogy volt ez? Bárkibe bele tudsz szeretni, de aki a kedvesed volt, az nem jó?... Vele miért nem szerelmeskedtél?
2018. febr. 19. 00:18
 16/20 anonim ***** válasza:

Melyik városban laksz?

Biztos van ott, aki megcsókolna!:)

Csinálj egy olyan pólót, amire rá van írva, hogy ingyen csók annak, aki kéri.:)))

2018. febr. 19. 00:19
 17/20 A kérdező kommentje:

15- ös. Vannak bizonyos igényeim, szóval az alá nem akarnék adni azért az exemet nem csókolgatnám. :D

16 os

Hát ez a bajom hogy így is rögtön kettő nő került a képbe és nagyon nem akarom egyiket se megbántani, és a hülye "szeretet" éhségem miatt lett ez is.

2018. febr. 19. 11:30
 18/20 anonim ***** válasza:

17: akkor mért jöttél össze az exeddel? Nem értem.

Ha majdnem bárkibe beleszeretsz, mért pont azzal jössz össze, akibe nem?...

2018. febr. 19. 19:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Akkor értsd úgy szinte bárkibe. Persze csak akik jól is néznek ki és tetszenek nekem. Szerintem érthető miért nem akarom az exem. Azért nem vagyok annyira hülye :D
2018. febr. 20. 07:51
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem érthető, mert ellentmondasz saját magadnak.

Majdnem mindenki tetszik, összejöttél valakivel aki tetszik, de mégsem kell, mert nem tetszik. Ezt tisztázzuk ki, légyszi, mert ellentmondásos.

2018. febr. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!