Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogosan a sértödése?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan a sértödése?

Figyelt kérdés
Elmentem betanulbi egy munkàt,amit nálunk nem lehet és itthon fogok csinálni,közöltem a baràtommal,mondtam,hogy jöjjön velem de Ö nem akart,Ismerem erre nagyon beszokott ràgni,mert Ö mindennap találkozni szeret velem,úgy ahogy én de muszàly dolgozni,így is mindig pénz hiánya küzdünk.Most a nagy veszekedés elmaradt,most inkább hetekig nem keres,összeveszett ez miatt velem,hogy csak hétvégén tudunk találkozni,mert neszze van ahol tanulok be.Mashol még nem volt,munka és 29 éves nô vagyok .Szeretem fontosságában a szeretet mindennel.de ezen jogosan sértődött meg,hogy azonnal vàlaszoktam,és elmentem tanulni ,ahol csak egy hete láttuk volna egymást!?
2018. febr. 18. 01:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem jogos. Es tanuld meg, karriert, munkat, tanulast pasiert soha nem adunk fel. A baratod lehet, egy ev mulva nem lesz velwd, de neked elned kell.
2018. febr. 18. 02:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, én is 29 éves vagyok, és ugyan sikerült kihámoznom az írásodból a lényeget, de ez, ahogy fogalmazol...egyszerűen botrány!

Becsülendő, hogy tanulsz, le a kalappal ezelőtt, kell is a boldoguláshoz!

Az pedig, hogy a párod ezt nem érti meg, az valószínűleg azért van, mert nem fogja fel az agya, az pedig azért lehet, mert buta...:(

2018. febr. 18. 03:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Normális embernek ezt meg kellene értenie.
2018. febr. 18. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, lehetne azzal magyarázni, hogy az nem tetszik neki, hogy nem beszélted meg vele előtte. Csak hát, a leírás alapján, nem erről van szó.
2018. febr. 18. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!