Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, akinek valami miatt el kellett folytani/vissza kellett fognia az érzéseit?
az, hogy nem volt kölcsönös
mármint megfektetni szívesen megfektetett volna,de én meg abban nem voltam partner
így meg aztán ő nem keresett többet
Volt igen...
Baromi nehéz volt és hosszú ideig tartott, mire le tudtam zárni magamban.
A sztori:
Fiú-lány barátság, mindkettőnknek hosszú ideje tartó, boldog párkapcsolata volt, köztünk meg egyszer csak azt vettük észre, hogy kialakult valami a barátságon túl...erős fizikális szexuális vágyódás, plusz érzelmek...
Ezt mi meg is beszéltük egymással, ment a dilemma, hogy mi legyen, nem akartunk félrelépni, viszont megállni, hogy korrektek maradjunk a párunkhoz ahhoz is szinte meg kellett erőszakolni magunkat...
Szóval kemény időszak volt...próbáltunk eltávolodni egymástól, de csak rövid ideig ment, akkor próbáltunk felszínesek maradni egymással, akkor is hol belőlem, hol belőle buktak ki a dolgok...és ez így ment hetekig...
Aztán elé álltam, és mondtam neki, hogy engem nem érdekel más csak ő, kész vagyok lezárni a kapcsolatom, ha ő is, és próbáljuk meg...
Végül ő azt mondta, hogy nem akar kilépni a kapcsolatából, inkább hagyjuk. Én kiborultam, a páromnak elmondtam, hogy gondok vannak az érzéseimmel, tartsunk szünetet...ő nagyon kiborult, de mindent elkövetett, hogy újra meghódítson. Idővel kibékültünk, és rengeteget dolgoztunk a kapcsolatunkon...azóta minden rendben van! :)
A barátom közben szingli lett, nem mondom, hogy nem dobbant meg egy pillanatra a szívem, de már nem tud megingatni...
Szóval ez veszélyes terep, és ritkán sül el jól...hónapokig tartott ez az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!