Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyanok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiknek hiányzik a volt párja?

Figyelt kérdés

Mennyire gyakran tör fel a hiánya? Tudtok új kapcsolatot kezdeni?

Részemről tudok, próbálkozom, de eddig nem tudta senki sem felülírni azt, akit szerettem, mert nagyon jól megértettük egymást, és ezt mással még eddig nem tapasztaltam. Van valaki hasonlóan?

2018. febr. 17. 18:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Rég volt, már nem kellene. Az a baj, hogy azóta senkit nem találtam, akivel összepasszolnánk, és esély is lett volna rá, hogy összejöjjünk. De megtanultam egyedül élni. Olyanok próbálkoznak, akikkel nem kezdenék. Akik felé meg én próbálok nyitni, azok felém nem nyitnak. Tehát patthelyzet.
2018. febr. 17. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Több évet voltunk együtt, így nyilván hiányzik. Naponta minimum 5 alkalommal gondolok rá, sajnos rengeteg mindenről eszembe jut. Hiába volt már fél éve a szakítás, szinte minden második este vele álmodok. Új kapcsolatba egyelőre nem szeretnék kezdeni, mert nem érzem késznek magam, másrészt kiszemeltem sincs.

Muszáj lesz elvonatkoztatni a volt párodtól, mert ha mindenkiben őt keresed, nehezen fogsz mást találni. Tudod, nincs két egyforma ember. Nem kell, hogy a következő párod felülírja az előzőt.

2018. febr. 17. 18:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz 2-es, de szerintem muszáj felülírni. A kapcsolat véget ért, és a másik fél nem akarta már folytatni, mert részéről nem volt elég erős a vonzalom. Ilyen helyzetben olyan írja felül a múltat, aki "akar" a másikkal lenni, és nem ilyen zavaros "hol igen,hol nem" kapcsolatot akar.
2018. febr. 17. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
A felülírásra vonatkozó részt úgy értettem, hogy nem kell mindenben jobbnak lennie az új párodnak az előzőnél. Tehát nem feltétlenül kell ugyanazokat a tulajdonságokat keresni benne, mert teljesen ugyanolyan férfit úgysem fogsz találni. Remélem, így érthetőbb.
2018. febr. 17. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon haragszom rá, de igen hiányzik. Csak a haragom talán még nagyobb.

Fel év telt el lassan, de nem találok én sem hozzá hasonlót. Amiket szerettem benne azok nagyon ritkán vannak meg másban.

2018. febr. 17. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi már 2 éve szétmentünk de a mai napig gondolok rá. Van új kapcsolatom azóta, de nem az igazi. Ezt tudja a mostani párom is. Egyszerűen az exxel sokkal több minden közös volt bennünk és hiányoznak a dolgai. De túl kell lépni.
2018. febr. 17. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

másfél éve szakítottam az exemmel sok év után(7)

a kapcsolat nem hiányzik vele egy cseppet sem..sőt ő maga sem..

Csak bosszant, hogy amit én szerettem volna elérni nála az nem sikerült..ellenben mióta elhagytam mindenbe belevágott amit mellettem volt kifogása

2018. febr. 17. 20:32
 8/10 anonim válasza:
100%
Nekem hiányzik a barátom! S nem merek új kapcsolatot kezdeni már. Próbálkoztam de mindenkiben őt keresem s misebb megbántsak valakit. Inkább magamban vagyok!
2018. febr. 18. 10:24
 9/10 anonim válasza:
100%
Naponta úgy 24 órából 24 órát rá gondolok. Bárhová megyek bármit csinálok ő jut az eszembe!
2018. febr. 18. 10:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam ez úgy működött, hogy kb 10 hónapig a szakítás után nagyon hiányzott, mindennap többször is gondoltam rá, nem tudtam senki másra se úgy nézni, mint pasira, egyszerűen senki sem keltette fel az érdeklődésem. Azonban ekkor jött egy másik srác, aki szépen lassan közeledett felém,és időközben nekem is megtetszett, összejöttünk. Nekem ő tudott ebben segíteni. Sajnos azóta vele sem vagyunk már együtt, nem tartott túl sokáig, de kezdtek érzéseim lenni iránta, ezzel pedig azt hiszem nagyjából sikerült lezárni az előző kapcsolatomat. Persze ez most így fura helyzet, mert jelenleg meg az a rövid életű kapcsolatomból származó srác hiányzik rettenetesen.
2018. febr. 18. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!