Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek hiányzik az exe,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek hiányzik az exe, barátja azok miért várják a sült galambot "ha ő nem keres akkor en sem" ahelyett hogy írnának neki?

Figyelt kérdés

2017. nov. 4. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
büszkeseg. meg lehet hogy attól mgé hogy hiányzik nekik a másik, érett felnőttként tisztában vannak vele, hogy okkal lett vége a kapcsolatnak, és nem kellene újrakezdeni.
2017. nov. 4. 12:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem a barátnőm hagyott el, és azért nem keresem már, mert nem fogom megalázni magam. Neki kellene keresnie, mivel ő bántott meg.

De egyébként nem érdekel már, megismertem egy olyan nőt, aki jobb, mint ő.

28/F

2017. nov. 4. 13:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Azért, mert az egyik félnek hiányzik, attól még a másiknak nem feltétlen. Valamiért csak vége lett. Akkor minek is írni?
2017. nov. 4. 13:23
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet hogy a másik fél is úgy gondolja mint ti például :D

A normális kommunikáció még nem jelent újrakezdést

2017. nov. 4. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gyenge a nő az ágyban??
2017. nov. 15. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
5ös vagyok a válasz nem ide készűlt. Sorry!!
2017. nov. 15. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy a másik fél is úgy gondolja mint ti például :D"

Mégegyszer mondom: Ő HAGYOTT EL, ő bántott meg. Tehát NEKI kellene keresnie engem, és bocsánatot kérni. Én voltam olyan hülye, hogy miután szakított velem, még elmentem hozzá, esélyt sem adott az újrakezdésre.

Szóval neki kellene keresnie, de egyébként elmehet a ne mondjam hová... :-))))

NEM ÉRDEKEL MÁR, van más, őt meg töröltem FB-ről, a tel. számát is a telómból. Ha akar, megtalál, de egyébként azt csinál, amit akar.

2017. nov. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!