Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy ismerosom, 2 eve ismerjuk egymast, nekem azota bejon es mindennap gondolok ra...viszont kulfoldon el...iden volt nalam, es kiderult, hogy o is velem szeretne lenni, tervezi, hogy idekoltozik...baromira hianyzik, tokre orulnek neki ha idekoltozne, viszont nem szeretnem, hogy ha ott hagyna az eletet miattam:) vele szeretnem leelni az eletem es baromira rossz, hogy evente 2-3x talalkozunk...mit tehetnek?2017. szept. 28. 16:02
1/5 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod akkor mi a kérdés? Ha ő is akarja a veled való kapcsolatot, akkor számára nem lesz áldozat otthagyni a külföldi munkát.
Mond neki, hogy nagyon örülnél, ha itthon maradna és többet látnád. Meg fog hatódni.
2/5 A kérdező kommentje:
Marmint o nem magyar, kulfoldon elt mindi is, ott elte az egesz eletet...nagyon rosszul ereznem magam ha miattam koltozne ide...kint jol kereso munkaja van, suli, baratok stb...jo persze nagyon aranyos/meghato, hogy feladna az egeszet miattam de felek, hogy ha idekoltozne nem talalna meg a helyet...+ha nem mukodne az egesz akkor a semmiert hagyott ott mindent
2017. szept. 28. 16:22
3/5 A kérdező kommentje:
En 19, O 23 eves
2017. szept. 28. 16:22
4/5 anonim válasza:
Figyelj ne beszéld le róla hogy hozzád költözzön .Ha szeret akkor is felfogja adni az eddigi êletét .Ha meg nem próbàljàtok meg akkor egész êletedben azon fogsz kattogni hogy mi lett volna ha még is összecuccoltok .Lehet hogy működött volna a dolog .
5/5 anonim válasza:
2 különböző választ írok ha nem gond!
1: Hogy is kérdezzem szépen, ő ugye miattad szeretne ide jönni, nem azért mert egy eu tag országban élhet?
2: Ha az elsőre az a válasz csak is miattad, akkor azt mondom,hogy én sajnos amikor nem mertem szerelmi téren lépni annó,az utólag nagyon fáj, lehet nem lett volna semmi köztünk,lehet nem működött volna de lehet hogy igen! Megpróbáltam? Nem! Bánom? Igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!