Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mielőtt haza érsz légyszíves erre válaszolj őszintén. Hiányzok neked? Gondoskodsz (gondolkodsz) néha rám? Ezt a feleségem írta a főnökének. Szerintetek mit lehet ki venni belőle?
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 22:13
11/19 anonim válasza:
Ha Erzsébet az asszonyod neve, akkor a főnök jó pár utalványt kapott már eddig a személyében. 😬
12/19 anonim válasza:
Én is ìrtam màr hasonlòt a férfi baràtomnak,akibe nem vagyok szerelmes sosem volt köztünk semmi,és férjem is van.Igaz,ő nem a főnököm.
13/19 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy van barátság de voltak gyanús helyzetek. És igen 😢 nagyobb lett a fizetése amiből az autó törlesztő részletet húzták le 😁. De nekem inkább legyen mínusz mind plusz. Sajnos így jártam.
2018. febr. 16. 00:00
14/19 A kérdező kommentje:
Nem Erzsébet utalványt kapott 😔😔😔
2018. febr. 16. 00:23
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a komentet. Próbálom nekik térképezni mekkora lehetetlenség akarnak el magyarázni. Így a linket el küldtem nekik is. További sok őszinte választ várok
2018. febr. 16. 00:25
16/19 anonim válasza:
Ezen az oldalon értik ám az iróniát az emberek. (a gyengébbek kedvéért, ez is az volt)
17/19 anonim válasza:
Szia. Elmeséled az egész szitut?
Ebből az egy sorból nyilván megállapítható, hogy megcsaltak..sajnálom.
18/19 anonim válasza:
Nekem van egy férfi munkatársam, akivel szoktuk egymásnak írni hogy "hiányzol", sőt mondani is szoktuk mások előtt is, hogy "hiányoztál".Nem vagyunk szerelnesek egymásba, bár nem tudom ez egy kívülállónak nem e fura.:) Ennek ellenére a ti esetetekben mégsem csak barátságra gondolok...
19/19 kakadu19 válasza:
Hogyhogy mit? Szerintem te is tudod pontosan hogy mit csak álltatod magad.. HÁT SZERELMES CSAK NEM BELÉD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!