Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írnátok neki? Vagy dobjam ki a virágot és a macit simán, reakció nélkül?
A volt barátom tavaly tavasszal szakított velem, egyik napról a másikra. Közölte, hogy már nem szeret úgy, mint előtte és szerinte jobb lenne külön nekünk. Az volt az első igazi csalódásom és nagyon a padlón voltam, kellett 3-4 hónap, hogy újra jól legyek. Nyár óta nem is beszéltem vele, ami azért kellemetlen, mert a szüleink gimis koruk óta legjobb barátok, a húga pedig az én legjobb barátnőm, szóval rendszeresek az összejárások, családi bulik, közös utazások. De úgy gondolom, hogy barátok úgysem lehetnénk soha, azért meg nem fogok vele jópofizni, hogy a lelkiismerete nyugodt legyen.
Nyáron egyszer még lefeküdtünk, de ennyi történt, nekem október óta barátom van.
Viszont ma az exemtől várt itthon egy nagy doboz rózsa és egy óriási maci, amiért egész kapcsolatunk alatt 'hisztiztem', hogy mennyire örülnék egy olyannak tőle, ő meg folyton mondta, hogy ennyi pénzt nem költ el egy plüssmacira...
Ő már többször akart velem beszélni, de mindenhonnan letiltottam és tényleg úgy érzem, hogy jobb így. A testvére szerint megbánta a szakítást és hogy azóta sem volt semmilyen kapcsolata. De nekem már van új barátom és szeretem Őt, nem szakítanék vele azért, hogy megadjam az exemnek az esélyt arra, hogy újra tönkretegyen és hónapokig szenvedjek.
Anyukám és a legjobb barátnőm azt mondja, hogy beszéljek vele.
De igazából félek attól, hogy mit mondana, vagy mit szeretne...
Azt sem tudom, hogy a barátomnak elmondjam-e ezt. 8-ra megyünk vacsorázni oda, ahol először találkoztunk és mégis csak ezen kattogok, teljesen elrontotta a volt barátom ezt a napot.
Minek beszélnél vele? Semmi értelme. Elvileg már túl léptél rajta és boldog vagy az új pároddal, minek kockáztatnád a jelenlegi helyzetet azzal, hogy beszélsz az volt pasiddal. Csak összezavarna. Lehet, hogy az ex megbánta a szakítást, de ő hozta meg a döntést, az pedig azzal járt, hogy szabad utat adott annak, hogy legyen neked új kapcsolatod.
Van neki most barátnője? Nem lehet, hogy nem talált új nőt magának és ha nincs más akkor csak vissza akarta volna könyörögni? Aztán ha jön valami új akkor lelép ismét... Mert szerintem erről van szó.
Amúgy kidobnám az ajándékokat és ha említeném is a jelenlegi páromnak akkor is csak azért, hogy ne legyen titok, de megmondanám, hogy nincs jelentősége a dolognak.
Nem kell vele beszélni, legfeljebb annyit, hogy köszönöd szépen a macit és a virágot, de már lezártad a kapcsolatot.
Most csak pitizik neked, ha újra összejönnél vele, nem lenne ilyen kedves, legfeljebb az első pár héten.
22/N
Igazából mióta szakítottunk, nem volt rendes barátnője, csak kavarások, egyéjszakás dolgok. De amúgy nem hiszem, hogy a kétségbeesés vezérelné, mert mindig sikeres volt a nőknél/lányoknál, sosem kellett szaladnia utánuk...
A kapcsolatunk alatt semmi gond nem volt, nem vitatkoztunk, vagy veszekedtünk. Még a szakítás előtti nap pont a közös nyarat terveztük, meg hogy hová menjünk kettesben nyaralni. Aztán másnap csak simán közölte, hogy ő már nem szeret úgy, mint régen és szerinte a nyárra szünetet kéne tartanunk és ősszel visszatérni erre az egészre. Én pedig akkor mondtam neki, hogy nem fogom végignézni a nyári kavarásait, hogy aztán ősszel ugyanitt folytassuk, és legyen inkább vége örökre.
Szóval a kapcsolatunkkal magával nem volt gond, csak a szakítás hirtelen jött eléggé... De már nem mondanám azt, hogy szeretem és nem is tudnám vele elképzelni az életemet újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!