Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Nektek rosszul esne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek rosszul esne, ha a barátnőtök nem veletek ünnepelné meg először a sikeres vizsgáját, hanem?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőjével és annak pasijával miközben ti dolgoztok. A barátnője pasijának egyértelműen bejön a barátnőtök. Ilyenkor mit gondolnátok, tennétek?
2018. febr. 14. 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
girlfriend.Dispose();
2018. febr. 14. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi ezzel a baj? Üljön bánatosan egy pókhálós sarokban, még te dolgozol?
2018. febr. 14. 11:13
 3/13 A kérdező kommentje:
Csak az vele a baj, hogy nekem ő lenne az első akivel ünneplek és nem a haverok.
2018. febr. 14. 11:16
 4/13 anonim ***** válasza:

"A barátnője pasijának egyértelműen bejön a barátnőtök. "

Ez zavarna. Amúgy, ha a barátnőjével vagy egyetemi társasággal, az nem.

2018. febr. 14. 11:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen 4-es engem is ez zavar az egészben sajnos. Na meg az, hogy vasárnapra szerveztem volna neki programot és ő még előtte átmegy ezekhez. Jövő héten ünnepelne velük nem érdekelne, de így sajnos nem érzem magam annyira fontosnak nála.
2018. febr. 14. 11:20
 6/13 anonim ***** válasza:

>nekem ő lenne az első akivel ünneplek és nem a haverok

Neked ez fontos, neki nem. Szubjektív, összehasonlíthatatlan szempontok. Azt, amit te ezzel kifejezel (ragaszkodás, szeretet stb.), ő más módokon fejezi ki. Ezt meg kell érteni és el kell fogadni, egy csomó dolog nálad mást jelent, mást közvetít, mint nála. Ha a dolog fontos, akkor egyeztessetek és alkalmazkodjatok egymáshoz, de alapvetően ne várd el tőle azokat a gesztusokat, amiket te teszel, mert pont így fogsz járni, mint most.

>A barátnője pasijának egyértelműen bejön a barátnőtök.

És akkor mi van? Mi ebben a zavaró? Nem bízol annyira a párodban, hogy tudja kezelni ezt a helyzetet? Vagy magadban nem bízol annyira, hogy érdemes melletted maradni?

Én itt csak szegényes kommunikációt és bizalmatlanságot látok, egyéb problémát nem. Engem cseppet sem zavarna egy ilyen szituáció.

2018. febr. 14. 12:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Értem, hogy zavar a dolog, de ha normális kapcsolatban éltek, akkor megbízol a barátnődben annyira, hogy esélye sincs nála senkinek rajtad kívül. Ha meg erre érzel kockázatot, akkor baj van a kapcsolatotokkal.
2018. febr. 14. 12:53
 8/13 anonim ***** válasza:
Látom a beszélgetés még nálatok sem divat... Gratulálok!
2018. febr. 14. 13:06
 9/13 anonim ***** válasza:

Férfiként mondom, hogy nem.

Az oké, hogy meg van az életünk közös része, de a sikeres vizsgáját teljesen helyén való, hogy az egyetemi társaival ünnepli.

Miért kéne, hogy rosszul essen? Nem kell az életénel minden részletébe belenyomulni.

2018. febr. 14. 13:09
 10/13 A kérdező kommentje:
Mert nem az egyetemi társaival ünnepli. Látom sokatoknak nem sikerült megérteni a kérdést, de mindegy. Rengeteg kommunikáció is van köztünk és bízom is a páromban, de eléggé közel enged magához mindenkit és eléggé közvetlen. Sajna nem tudom, hogy mikor állítana le egy olyan férfit aki próbálna felé közeledni vagy fogdosni. Lehet engem előbb zavarna ez mint őt.
2018. febr. 15. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!