Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a barátnőtök 18 évesen már házasodna?
Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 12:30
1/21 Noren1989 

válasza:

Mármint velem, össze, vagy barátnőm mint ismerős, mással?
1-es esetben: nem kérném meg.
2-es esetben: rettenetesen csodálkoznék /persze lehetnek módosító tényezők, de mindenesetre csodálkoznék/.
28/F
2/21 anonim 

válasza:

Azt, hogy van egy kis esze, mert a családtervezést teszi előtérbe a rabszolgasors helyett :D
3/21 A kérdező kommentje:
Első: bocsi. Úgy értem veled össze.:D
2018. febr. 8. 12:38
4/21 anonim 

válasza:

Nem venném el, messze túlságosan instabil kor, biztos vagyok benne, hogy nem helytállóak az indokai.
5/21 anonim 

válasza:

Te mennyi idős vagy? 30 éves kor körül kellene inkább..
6/21 A kérdező kommentje:
18 éves lány vagyok. Barátom 20éves és mindenáron minél hamarabb meg akarja kérni a kezem.
2018. febr. 8. 12:48
7/21 anonim 

válasza:

Ilyen korban minden lány erről álmodozik. De ez ilyenkor még nagy felelőtlenség lenne, ha csak arra gondolok, hogy 18 évesen még mennyire meggondolatlan voltam..:D
8/21 anonim 

válasza:

Ha velem, akkor elvenném.
Ha mással gratulálnék :)
9/21 A kérdező kommentje:
Igen azért tettem fel a kérdést mert érdekel a másik oldal véleménye is.:)
Utolsó: ez cuki :D
2018. febr. 8. 12:52
10/21 anonim 

válasza:

élet tapasztalat nélkül nem ajánlom. Nagyon esélyes hogy válással fog végződni. Az ember sokat változhat huszonéves korában, ugy úgy változhat az élethelyzete is, és talán nem ugyan olyan ütemben fogtok fejlődni. Én ellene vagyok. bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!