Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a barátnőtök 18 évesen már házasodna?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 12:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%

Bocs, de neki meg tsnulnia kell. Ostoba liba, aki egy ferfi hatan akar megelni.

N

2018. febr. 8. 13:05
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es én vagyok a lány,az az "ostoba liba". Köszi szépen.:D
2018. febr. 8. 13:07
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Igen azért tettem fel a kérdést mert érdekel a másik oldal véleménye is.:)

Utolsó: ez cuki :D

Ne mondj igent. Csak tukajdonanak tekint. Normalis ember nem hazasodik 20 korul. Nem roma veletenul?

2018. febr. 8. 13:07
 14/21 anonim ***** válasza:

Én biztos nem venném el, ha pasi lennék.

Én érettségi után, az egyetemre kerülve változtam nagyon sokat. Nem hiszed el, de lehet, hogy még te is nagyon sokat fogsz változni. :)

22/N

2018. febr. 8. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
Bele nem mennék... ilyen korban egy " nő" még érzelmileg, gondolkodásban, értékrendben instabil, kiforratlan...és nem tudni, merre fog fejlődni 5-10 év alatt...jogsit sem adnék az embereknek 17 évesen 😀
2018. febr. 8. 13:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép, romantikus elképzelés. Mi is kb.ennyi idősen, nagyjából 1 év járás után döntöttük el a férjemmel, hogy együtt akarunk megöregedni. Egymásnak tettünk ígéretet, hogy mindent megteszünk azért, hogy szeretetben, szerelemben élhessük együtt az életünket. Az esküvőre 3 év járás és 3 év együttélés után került sor. Annyi, de annyi buktató van még előttetek. Az eljegyzés még oké, ha biztosak vagytok magatokban. De tényleg csak akkor, ha komoly szándék van mögötte. Én azt javaslom, hogy előbb legyen mind a kettőtöknek rendszeres bevétele. Éljetek együtt egy kicsit, közben spóroljatok annyi pénzt, hogy ki tudjátok fizetni az esküvőt. És persze, lehet tervezgetni, álmodozni, milyen esküvőt képzeltek el, hogyan képzelitek el a házas életet, építsetek fel egy közös jövőképet. Ha mindez megvan, akkor lássatok neki a szervezésnek.
2018. febr. 8. 13:31
 17/21 A kérdező kommentje:
13-as: nem roma
2018. febr. 8. 13:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 évesen igent mondtam a 23 éves pasinak. Egy éven belül dobtam.

Teljesen más ember vagyok, mint akkor. Most 23 évesen már azt se értem, miért mondtam igent, totál más jellegű pasim van most.

2018. febr. 8. 14:00
 19/21 anonim ***** válasza:
miért akar ilyen fiatalon elvenni?
2018. febr. 8. 16:47
 20/21 anonim válasza:
soha... ez a felelőtlenség kihathat az egész életedre és tönkre is teheti@
2018. febr. 14. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!