Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol töltsek el egy napot a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt. Én 20 éves vagyok ő meg 18. Egy teljes napot szeretnénk eltölteni Valentin napon de még nem tudjuk hol. Egymáshoz még nem mehetünk ,egész nap kint lenni hideg van, utazni nem engedik.. van ötletek?2018. febr. 11. 17:03
1/3 anonim 

válasza:

Menjetek el egy fürdőbe, az romantikus és kikapcsol
2/3 A kérdező kommentje:
Az jó ötlet. Habár hívtam már egyszer de neki egy picit messze van. Meg mondta hogy nem szeret télen fürdeni. Na de egész nap talán jó lenne.
2018. febr. 11. 19:04
3/3 A kérdező kommentje:
Végül uszodába fogunk menni sikerült rábeszélnem. Ott fogunk eltölteni egy napot. Köszönöm szépen az ötletet
2018. febr. 12. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!