Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a nő nem kezdeményez? Ha én kezdeményezek, nem tűnök rámenősnek?
4 hete ismertem meg egy nagyon kedves,szép lányt,többször beszéltem vele és azt mondta,hogy nincs barátja,viszont még sehova nem hívtam meg. Szóval szeretném meghívni egy kávéra vagy hasonló,de félek,hogy rámenősnek tart és bukhatom. Bizonytalan vagyok,nem tudom,hogy kölcsönös-e a vonzalom. De lehet,hogy pont azért mondta,hogy nincs barátja,mert ő is akar valamit? Mármint,ha azt akarná,hogy ne is próbálkozzak,akkor simán mondhatta volna,hogy már együtt van valakivel,nem?
Az a gond,hogy elég tapasztalatlan vagyok csajozás terén,eddig csupán egy barátnőm volt,vele is csak két hónapot voltam és a nővérem hozott össze vele,barátaim pedig nincsenek,akiktől tanácsot kérhetnék.
Előre is köszönöm a válaszokat.
22/f
"..... ha a nő nem kezdeményez ...?"
Lehet, hogy azt hitte, te vagy a férfi. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!