Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk mit gondoltok, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok, ha egy lány ír rá a fiúra tehát ő kezdeményez?

Figyelt kérdés

Igaz az, hogy ez miatt annyira nem fogja érdekelni a fiút a lány?

Vagy ti mit gondoltok erről?

Lányok is írhatnak, de a fiúk véleményére is kíváncsi vagyok.

2018. febr. 4. 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mindenkivel beszélgetek, ha ír, nem vagyok hiperérzékeny ilyenekre. Persze én általában előbb lépek, mint a nő ha igazán tetszik.
2018. febr. 4. 15:10
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Alapjában véve jó! De az ilyen lányok általában olyanok akikre nem írnék rá! És az ilyen lányok általában nehezen veszik észre , hogy nem kellenek. Ha válaszolok nekik szerelmesek lesznek...
2018. febr. 4. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
Igaz, amit a második ír. Olyan lányok kezdeményeznek csak, akiket a fiúk nem vesznek észre, nem ír rájuk senki. Csúnyák, lelki sérültek, egyéb bajuk van. Azok a lányok akikkel nagyjából minden stimmel, tucatjával kapják a megkereséseket és kedvükre válogathatnak, nincsenek rászorulva arra, hogy ők kezdeményezzenek.
2018. febr. 4. 15:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem.

Nem arról van szó, hogy engem nem keresnénk és csúnya sem vagyok. Csak van egy fiú aki nagyon bejön és gondoltam ráirok, mert nem akarom elszalasztani a lehetőséget. :)

2018. febr. 4. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
#4 Ja ez egy más helyzet, bocsánat, én hirtelen másra gondoltam. Nem is tudom miért, random írogatásra gondoltam, boldogra boldogtalanra. Veszítenivalód nincs vele, szerintem hajrá, ha szimpatikus!
2018. febr. 4. 15:25
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Én örülnék neki.
2018. febr. 4. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Azt hittem valami átverés, amikor egy álomnő kezdeményezett nálam akiről nem hittem volna, hogy olyanhoz valaha is közöm lehet. Népes rajongótábora van, facebookon minden nap bepróbálkozik nála valaki, meg offline is gyakran. De "mit veszthetek" alapon szívesen fogadtam. Tökéletes randi, másnap már első szex.

Alig tudtam elhinni hogy ez a valóság, ez zavarta is.

Elmondta hogy azért kezdeményezett, mert tetszettem neki, és egy normális egyszerű pasit akart, nem feszítős kihaénnem nagyarcokat... De aztán rájött, hogy még is csak ezeket akarja, ötvözve az én jó tulajdonságaimmal (figyelek rá, szeretem, kedveskedem, nem arcoskodok ), ami viszont nem jár együtt szinte soha. Most az exével lakik, de simán nyíltan elmondta, hogy ha jön jobb parti, akkor lép...

A skalpvadászok azok akiknek nem szokott tetszeni ha egy nő kezdeményez náluk, mert akkor elrontják a játékát.

2018. febr. 4. 15:32
 8/10 anonim ***** válasza:

1, Meglepődnék, hogy végre valakinek az érdeklődését felkeltettem.

2, Érdekelne utána is az egyén (kiléte).

2018. febr. 4. 15:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Az adott fiútól függ, de ebből nem derült ki, hogy mennyire ismeritek egymást vagy egyáltalán tud a létezésedről.

Egy félénkebb srác örülne neki akinek tetszel örülne neki.

De lehet, hogy nem is tud rólad, akkor két esélyes.

Ha tud rólad, de nem keresett, akkor nem akar semmit tòled. Bár ha kezdemébyezel, akkor lehet nem hagyja ki a lehetőséget.

Lehet lerázna, mert nem jösz ne neki.

Ez a sok "lehet" és "ha" is jelzi, hogy értelmetlen egy kérdés ez. :)

Ha neked tetszik és TE akarsz TŐLE valamit, akkor értelmes, felnőtt emberként (ha már ide írtad ki a kérdést) keresd, írj rá nyugodtan. Semmi gáz nincs benne.

2018. febr. 4. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Írj neki hajrá!
2018. febr. 6. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!