Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ha a lány kezdeményez?
Nemrég ismerkedtünk meg neten. Azt mondja bír. Facebookon tartjuk most a kapcsolatot. Azt mondta (a képek alapján) hogy gyönyörű vagyok! Minden jel arra mutat hogy bejövök neki! Találkozni fogok vele a nyáron. A nap minden percében rá gondolok és ha nem ír vissza idegeskedek. Totál bele vagyok esve és ez a találkozásunkkal szerintem csak erősödni fog..
Mit gondoltok? Fog kezdeményezni? Hogyan fejezzem ki az érzéseimet?
14/L ( ő 16/F)
(---> azt mondta szerinte 2 év korkülönbség nem sok .. ezt nem a mi kettőnk kapcsán mondta!)
De mit csináljak?! Álljak elé amikor jön és mondjam azt hogy beléd vagyok esve vagy mi???
Egyszer azt írta Ő is nagyin szeretne barátnőt és én szimpi vagyok neki, de a normálisabb fiúk nem azzal kezdik hanem szépen lassan elkezdenek ismerkedni...stb
most lehet hogy ő is tervez olyat hogy elmondja nekem? vagy... ááá belekavarodtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!