Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Miért kell lájkolni a volt szexpartner képeit?
Akik kapcsolatban vannak és szeretik a párjukat azok miért lájkolgatják össze vissza a volt csajok képeit?
Mi az oka ennek?
Több barátnőm jön hozzám kiakadva ezen és valahol megértem engem is zavarna. De miért csinálják ezt a férfiak?
Hát jelen esetben ez olyan ex hogy 3 hónapig vele volt, szexnek indult. De a csávó nem tudta megszeretni a csajt így ezt elmondta neki és szakított vele. Tehát nem is volt felvállalva a dolog.
Na és most a barátnőm meglátta hogy ennek a csajnak a képét lájkolta.

Nekem ez a lájkolás gusztustalan. Mintha mindig posztolná facebookra, hogy mire veri. Nem tudom, mi célja.
Aztán meg nyafikáznak, ha a lájkolt nők el vannak szállva. Logika.

A like azt jelenti hogy tetszik valami. Meglátta a képet tetszik .. dob egy likeot. Az már más kérdés hogy van akkora id ióta hogy nem gondol arra hogy a mostani barátnője hogy fog erre reagálni.
Szerintem nincs ennek semmi a hátterében, ezek a férfiak csak egyszerűen buta primitív emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!