Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak Miért kell lájkolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Miért kell lájkolni a volt szexpartner képeit?

Figyelt kérdés

Akik kapcsolatban vannak és szeretik a párjukat azok miért lájkolgatják össze vissza a volt csajok képeit?

Mi az oka ennek?

Több barátnőm jön hozzám kiakadva ezen és valahol megértem engem is zavarna. De miért csinálják ezt a férfiak?

2018. febr. 11. 10:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%
Megfordítanám a kérdést: Nők, miért kell fennakadni azon, hogy a párotok éppen kit vagy miért lájkol?
2018. febr. 11. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
A kapcsolatok véget érnek, de a trófeák megmaradnak.
2018. febr. 11. 10:47
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Soha nem tudható, mikor lesz ismétlés. Mikor, melyik félnek hiányzik még egy utolsó utáni menet. Egy minimális szinten jó tartani a kapcsolatot.
2018. febr. 11. 10:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Azért mert fura. Mivel a nők nagyrészt nem lájkolgatják az exeik képét.

Én sem teszem mert az le van zárva. Szerintem sok nő ezt valamilyen jelnek veszi egyébként még ha nincs is jelentősége.

De akkor ha nincs jelentősége minek lájkolja egyáltalán egy férfi?

Úgy hogy tudja ez konfliktust okozhat.

2018. febr. 11. 10:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Minimális szinten? De hát ha szeretik a másikat?? Nehogymar az ismétlésen járjon az esze..
2018. febr. 11. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha a dolog pszichológiáját nézed, azért nézegeti, mert még érdekli. Ha valaki már nem érdekel, akkor értelemszerűen nem vagyok rá kíváncsi, hogy milyen képeket rak fel, vagy úgy általánosságban mi van vele. Az, hogy "lájkolja", azzal pedig jelezni szeretné felé, hogy még itt vagyok, gondolok rád. Tehát összességében igenis jelzés az ex (akármi) felé, hogy még nem felejtette el, számít neki, hogy mi van vele.

Ez esetben arra enged következtetni, hogy a későbbiekben, még ha úgy alakul, akkor lehet köztük valami.

2018. febr. 11. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért válasszuk ketté,hogy szexpartnerről, vagy volt kapcsolatról van szó?

Ha szexkapcsolat és lezárul, általában totális elfeledés van, tehát nem keresik egymást.

Arról szólt, addig tartott, ha vége, nincs miről beszélni a továbbiakban.

Viszont ha párkapcsolat volt, akkor esetleg békés lehet az elválás, megmarad az ismeretség, abban nem találok semmit ha esetleg 1-2 képet/bejegyzésre megy a lájk. (bár én nem teszem meg)

Ha ez nekem annyira nem tetszik akkor törlöm az ismerőseim közül az illetőt és megszűnik ez a probléma.

2018. febr. 11. 11:06
 8/13 Lazy Lover ***** válasza:
29%
hány éves vagy: 14...? azok akadnak fel ilyen dolgokon
2018. febr. 11. 11:09
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
Egy lájk az tetszést jelent. A férfiak ilyenek. Nőket is megnéznek az utcán, ha ott vagy mellettük, ha nem. Legszívesebben azt is lájkolnák ha lenne ilyen funkció. Ne akadjon ki ezen senki, a látványt díjazzák nem az embert. Ha félre akarna menni, akkor nincs olyan hülye aki kirakatba tenné, hogy éppen kivel csalja az asszonyt.
2018. febr. 11. 11:23
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem exet emlegettél, hanem szexpartnert. Az teljesen más. Külsőre be jön, szexre jó, az később is jó szexre. Az ex, az rendes kapcsolat volt és lezárva, mert nem működött.
2018. febr. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!