Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen jelekkel lehet felbátorítani titeket a kezdeményezésre? Miből tudtok megbizonyosodni arról, hogy egy adott nőnél nem fogtok beégni ha közeledtek?
Jó, értem, kérjem meg a fiú kezét és az működik.
De ha bírsz és azt szeretném, hogy te kezdeményezz, mivel tudlak bebiztosítani, hogy nem fogsz nálam beégni? Ha esetleg csak ez tartana vissza?
" addig furdalt a dolog amíg beadtam a derekam"
De a nők többségének ez nem elég.
Nekem se.
Az nem elég jó, ha a férfi csak beadja a derekát, de nem is erről szól a kérdés, úgyhogy ezt a verziót hagyjuk is.
Akkor egyedül maradsz. Tipikus dacos viselkedés... hogy a nők nem kezdeményezhetnek soha.
Bezzeg a férfi küzdjön, és addig udvaroljon amíg a kegyed beadja a derekát, persze fordítva nem működik :D Nekünk legyen jó ez a verzió.
Nem baj, ne aggódj meglesznek nélküled a pasik. Majd ők kezdeményeznek akinél akarnak, és megvárják amíg sikerük lesz. Téged meg észre se vesz senki és magányosan 30 évesen macskásnőködhetsz. Thats life
Bocs, hogy nőként írok.
Alapvetően kétféle kezdeméynezés van, és iygekszem meghagyni gálásnasn az első lpést a férfinak, hadd érezze úriembernek magát. ;)
(Máskülönben ha komolyan én hívom el nyíltan, biztos, hogy abból nem enne komoly kapcsolat. most nem megyek ebbe bele, mert nem erről szól a kérdés, de hozzám pl domináns pasi illik)
Én is a kifinomultság híve vagyok.
Egyébként észreveszik a vonzódást, ah nem teljesen autisták.
Elég a hosszú, mélyebb nézéset, mosolygás. Esetleg kéz/kar/hát érintése.
Ha keresed a társaságát, fiygelsz rá, és kedves vagy vele.
Egyébként akinek tetszel, azoknál sokszor elég egyetlen pilantás, ha hosszabb az átlagnál, és le fogja venni. Ha elmosolyodsz után, azzal kb nyíltan közlöd is, hogy ez csak neki szól.
Én egyszer úgy buktam le- még saját magam előtt is, mert akkor tudatodult bennem is, hogy ez azért van, mert tetszik az illető-, hogy néztem merre van, majd ő ide nézett. A csávó elkapta, hogy épp nézem, és akkor önelégült mosolyt bevágott, enyhén odlalra billentev a fejét, hogy hirtelen totál zavaromban csak elmosolyodtam és lesütöttam a szemem... :D
Inentől már tök egyértelmű volt, hogy "lebuktam", pedig akkor még én sem tudtam, hogy tetszik. Azzal, hogy így zavarba hozott, koppant nekem is. - ÉS neki is.
Egy tekintet sokszor bőben árulkodó lehet. Kb olyna nyít jelzése, mintha csak mesztelenül állnál a másik előtt. Mondom, aki nem autista, az felfogja ezeket.
Elég csak kipró bálnod ha elgközelebb szemezel valakivel, hogy elmosolyodsz utána és elnézel. Ennél egyértelműbb nics, és le is szokott esni nekik.
És nőként mondom, hogy ennyi elég is. A "fogyatékosabbjának" (bocs:D) is leesik 3-4 ilyen alkalom után.
Ahányszor "úgy" néztem valakire, az szinte mindig észrevette. És most több olyan is ezsembe jutott, ahol elég volt egyetlen egy ilyen. ( pl mikor boltba dolgoztam, egy srác már a bankkártyásfizetésnél elhívott randira, vagy diákmelóban a kordinátorom, legutbb meg egy színpadon a koncerten találkozott a tekintetem egy srácéval, aki utána folyton idenézett. )
Szóval tekintet+mosoly, nekem ez jött be. :)
Utolsó: ez ott működik, ahol nincs egy halom nő, akik lazàk és könnyen mosolyognak. Nekem munkahely tele mosolygó nőkkel. ebből nekem rohadt nehéz kiszúrni ki mosolyog 'úgy'. És kedvesek és nevetgélnek stb
aki ilyen környezetben van tök nem fog arra mozdulni, hogy valaki ràmosojgott vagy nevet a viccein, mert ez napi történés.
Ja én is így vagyok. Túl nagy a választék :D
Ilyenkor a legjobb ha félrehívod, írsz neki, próbálsz közeledni hozzá kettesben. Igen vannak muja srácok akiknek bíztatás kell, mert lehet szívesen járnának veled de elvannak a kis világukban. Ilyenkor ki kell mozdítani őket a komfortzónájukból.
# 14-es vagyok.
Ha a vonzalom jeleit keresitek, vannak apróságok, amik társaágban is kitűnnek.
Pl gyakran kerül melléd a társaágban, mert ez ösztönös, hogy próbálunk közel férkőzni ahhoz, aki érdekel.
A testtratása: soha nem fordtí neked hátat, és feléd fordul vagy a teljes testtével, vagy a lábai feléd állnak.
Reakciók: ha akár vicceset mond, (vagy bármit, ami érzelmi töltetű, legyen az rossz vagy jó), először a te reakciódrat figyeli, és rád pillant a társaságban.
Fordítva is igaz: nevet a (cseppet sem vicces) viddeiden is. Nyögjél be valami bénát, és figyelj. :D
Ja és a tekintetkeresés, vagy épp a szemlesütés is erre utal, ha ez többször előfordul, mikor rá nézel.
Ha 4 megvan a fentiből, az már jó kiindulópont.
U.I Az apró érintésre, és a szájra pillantásra meg direkt nem tértem ki, mert (szerintem) ezek már azért elég egyértelműen észrevehetőek.
A letükrözés (azaz, hogy leutánozza 1-1 mozdulatodat) is a szimpátia jele. Pl úgy ül, ahogy te, ha pozíciót váltasz pár másodperccel később ő is, vagy ha hátradőlsz, ő is. (ez önkéntelen)
Vagy ha zavarban van ( túl csendes előtted, pedig általában nem az, vagy épp ellenkezőleg, összevissza beszél minden hülyéget, ha ott vagy vagy hozzászólsz is ennek a jele)
HA min. 4 ezekből megvan, az már jó kiindulópont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!