Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehézidőszakon megyek keresztül. A férfi akiért odáig vagyok, beleszeretettegy másik nőbe. Hosszú évek óta ismerem és úgy éreztem, az utóbbikét évben valamimegváltozott bennem. Elkezdtem közeledni felé. Hogyan lehet ezen túljutni? Hogyankezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Nagyon ragaszkodom most is hozzá. Nem tudom elengedni. Nagyon régóta egyedül volt és nem is akart párkapcsolatot. Ennek ellenére velem sokszor lelkizett ezért REMÉNYKEDTEM és ezt értettem félre. De az érzéseimen nem tudok változtatni, nagyon szeretem. Mit tegyek?A nő szó szerint egyik napról a másikra besétált az életébe és elvarázsolta. Azóta nem beszélünk, teljesen megváltozott. Annyit azért elmondott hogy sohasem érzett még ilyet és misztikus az egész ami vele történik. Már semmi sem olyan mint volt. Üres az életem nélküle. Biztos pont volt számomra. Miatta keltem fel , ő adott értelmet a napjaimnak. Azóta nagyon rosszul vagyok.Sokat sírok.Aggódom érte, mert attól félek a csaj csak kihasználja, főleg hogy van 2 gyereke, de ez nem zavarja. Tehetetlennek érzem magam. Mit csináljak? Tudom, hogy az ő élete, és ne szóljak bele,nincs is jogom hozzá. Nem féltékenységből akarom lebeszélni, hanem olyan szoros kapcsolat volt köztünk lelki szinten, hogy most azt érzem ez nem jó neki, csak ő még nem látja. Valamiért mindent ami vele kapcsolatos nagyon megélek és érzékenyen érint. hogyan lehet ezen túllépni? Félek hogy baja esik. Mit tegyek???2018. febr. 9. 17:00
12/12 A kérdező kommentje:
Még együtt vannak. De nem túl jó a kapcsolat,nagyon nem tesz jót a srácnak ez a nő. Az elején tudtam, most nézem ahogy szenved. NEm tudok neki segíteni. Az érzéseim most megint erősebbek az irányába. Sose lesz vége ennek a bonyolult szitunak. Nehéz nagyon. Ráadásul nekem mondja el, hogy mik a gondjai a csajjal. Nem gondoltam , hogy ennél lehet még nehezebb a helyzet.Hullámzó a lelkiállapotom, még mindig fogalma sincs róla, hogy min megyek keresztül.
2018. máj. 6. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!