Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyíthatnám, hogy nem feküdtem le azzal a másik férfivel?
A barátommal 2 éve voltunk együtt, amikor már egy pár hónapja nagyon rosszul mentek a dolgok. Megbeszéltük, hogy kellene egy kis szünet, hogy megláthassuk egymás nélkül milyen lenne és azt beszéltük, hogy utána tisztázzuk hogyan tovább. Ez idő alatt beszéltünk egymással, nem szakadt meg teljesen a kapcsolat. Ez 2 hónapig tartott.
Sajnos ezalatt a kettő hónap alatt én elkövettem egy hibát. Volt egy férfi aki nagyon tetszett nekem még mielőtt összejöttem a barátommal, de neki már akkor is volt barátnője. Ők szakítottak félévvel azelőtt, hogy a barátommal mi is "szakítottunk". Amikor mi eldöntöttük, hogy kicsit külön leszünk, ez a férfi el akart hívni randizni. Nem mentem bele, de olyan sokat és sokszor írt, hogy egy idő után belementem abba, hogy találkozzunk, mert vágytam arra, hogy beszélgessek valakivel. Ezen a "randin" viszont semmi sem történt, még a kapcsolatom problémáit is csak felszínesen érintettem, nem beszéltem a barátomról. Végül hazakísért, együtt vacsoráztunk és hazament. Ennyi történt. Az egyik ismerősöm viszont látta, hogy bejött hozzám.
Most, hogy 2 hónapja külön vagyunk a barátommal, visszajött hozzám, azt mondta, hogy neki nagyon hosszú volt ez a kettő hónap, nem akarja, hogy tényleg szakítsunk. Én sem. Elmondtam, hogy találkoztam azzal a férfivel. Nem örült, mivel azt mondta, hogy ez nem volt szakítás, de miután megnyugtattam, hogy még a kezemet sem fogta meg, megnyugodott és mondta, hogy nem akarja, hogy beszéljek vele. Viszont az a férfi újra összejött a volt barátnőjével és neki azt mondta, hogy mi lefeküdtünk (a nő elhagyta egy másik pasiért, gondolom ő is vissza akart vágni és volt tőlem egy SMS-e a találkozónkkal kapcsolatban, tehát bizonyítéka is volt). És most a barátom is ezt hiszi, mivel még valaki látta is hogy bejött hozzánk.
Minden ellenem szól és hülye is voltam, amiért találkoztam vele, de most egy ilyen miatt tényleg szakítunk? Hiába mondtam el a barátomnak, nem hisz nekem. Beszélnem kellene azzal a másik férfivel? Úgysem vallaná be, hogy nem igaz. Igaza van a barátomnak, vele voltam együtt, találkoznom sem kellett volna azzal a másikkal. De most mit tehetnék?
Hát én pont ezért nem tartok szünetet kapcsolatban. Együtt vagy sehogy, de a köztes út a legrosszabb.
Gondolom, ha ő csinálta volna ezt amit te, akkor az nem lenne baj.
Én megszerveznék egy hármas találkozót és ott vonnám kérdőre, h mégis miért kell pont téged bemocskolnia azért, h a k#rváját féltékennyé tegye...
Ez nem szép dolog, de 2 év alatt a barátod is ismerhetne annyira, h tudja nem hazudnál neki ilyesmivel kapcsolatban.
Vagy legalább a férfi beszéljen a pároddal és mondja el neki, h mi a helyzet.
Azt nem látták, h mikor ment ki tőled?
Tehát elmentetek "randizni" valahová, majd ez a csávó hazakísèrt, bement ès ott megvacsoráztatok?? 😀 hát bocs, de ezt èn sem veszem be! Hogy mièrt nem?
Mert ilyen nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!