Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretokent hogyan viselhetnem lelkiekben jobban a dolgokat?

Szerinted a felesége hogy viselné lelkiekben, hogy megcsalja a kedves férje? A kislányod hogy viseli lelkiekben, hogy az anyukájának az érzéseit egy házas pasi irányítja?
Figyelj, már az elején meg kellett volna mondanod, hogy akkor vagy hajlandó bármire is vele, ha legalább beadja a válópert. Nekem is nehezen tudott anyám elválni, de sikerült. A te szeretőd egyáltalán már beadta a válópert, jár tárgyalásokra? Egészen biztos, hogy már többször is felvetette otthon a válást? Csak mert olyan nincs, hogy a felesége nem áll kötélnek. Nyilván ha nem megy bele, akkor nem az első tárgyaláson fognak válni.
Bocs, de én ebben az egész történetben nem téged sajnállak a leginkább. Nyilván az is gusztustalan, hogy a szeretőd most már két nőt hiteget, de te mindezt hagytad, hittél neki. Tudod milyen kényelmes a csávónak, hogy van otthon egy asszony, aki feltételezem, hogy főz, mos, takarít rá, és van egy ingyenp*nci, aki egy szép szóért cserébe adja magát, és rajong érte?
22/N

Nagyon naív vagy kérdező. Sajnálom, de neki csak ürítésre kellesz kb. Én a helyedben elgondolkoznék ezen az egészen.
25/F

Én pont ilyen csajt keresek, akit évekig lehet hülyíteni azzal hogy majd elválok.
Ha jó melled van az plusz pont:)

Gondolkodj már el azon, hogy neked mennyiben éri meg ez a „kapcsolat”. Lelkileg megvisel, olyan szinten, hogy már a saját kislányodhoz sincs annyi türelmed. Tényleg megéri egy férfire várni, aki régóta csak hiteget? Ha mást nem, akkor azt mérlegelhetnéd, hogy számodra fontosabb egy gerinctelen férfival való viszony, mint hogy a lányoddal megfelelően törődj.
Ha el akart volna válni, akkor már régen megtehette volna. Mindig lesznek olyan férfiak, akik találnak olyan naiv nőket, akiket át lehet vágni ilyesmikkel, mint hogy a közös gyerek, a ház, a hitel, az időjárás vagy egyéb kitalált (ráfogott) dolog miatt képtelenek válni. Aki válni akar, az legalább lépéseket tesz ez ügyben. Olyan pedig nincs jogi viszonylatban, hogy az egyik fél nem akar válni. Már persze van, de úgy értem, hogy olyan nincs, hogy nem akar, akkor örökre együtt kell, maradjanak.
Kérelmezheti csak az egyik fél is a válást, ettől függetlenül a bíróság még felbontja a felek házasságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!