Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselhetném el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselhetném el a hiányát? Mit tehetnék most?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket ne adjátok itt nekem az ívet mert így is nehéz!

Szóval volt egy 2 éves kapcsolatom aminek vége lett.És mikor újra szerettük volna kezdeni.Sulit kellett váltanom.Szépen váltunk el a barátommal.Igazi filmbe illő romantikus búcsúval.(Az anyukája ellenezte a kapcsolatunkat)

Aznap este ráírtam fészen.Beszélgettünk.Küldött szívecskét. :)

Aztán másnap azt írta nekem ne írjak neki többet és hagyjam örökre békén.

Kiborultam.Olyanokat írtam neki hogy sose szerettem,meg hogy van valakim stb.Egyik sem igaz. :( És kértem tőle tiltson le.Letiltott.

Attól kezdve nem tudtam aludni és csak sírtam.Hiányzott és hiányzik most is. :( Nem tudok róla szó szerint semmit.

Eltelt 1 hónap és félig feldolgoztam hogy vége.Erre az őszi szünet közepén megcsörget.Hívnám vissza de foglalt,meg kivan kapcsolva.Később hívtam,akkor meg kinyomta.

Miért teszi ezt velem? Miért van hogy amikor már kezdenék megnyugodni megcsörget? Régen mindig csak megcsörgetett amikor jártunk és akarta hogy majd hívjam fel.

Tiltsam le a számát? Vagy mi? 19/L

2014. nov. 7. 02:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Facebookon szakított?

Azt akarta mindig, hogy te hívd?

Tudja mennyire kivagy miatta és megcsörizget?

Szerintem pedig jól jártál, hogy még most derült ki mekkora tuskó! Facebookos szakítás után én már azt mondtam volna, hogy soha nem is ismertem, azt se tudom kicsoda. Letagadnám. Ez egy s3ggfej. Jobbat érdemelsz nála. Töröld ki a számát, keress mást, éld az életed.

Ha 1 hónap után sem keresett fel, hogy megbánta a szakítást, akkor kár várnod. Ő továbblépett, tégy te is így...

2014. nov. 7. 03:04
 2/8 anonim ***** válasza:
hat ti nok oroke ezt teszitek a ferfiakkal. gondolom megcsaltad vagy ijesmi meg elviselhetetlen voltak csak magadnak sem mered beismerni a csavod meg kiabrandult beloled. gondolom persze azert hianyzik ennyire mert ful jol nezett ki.
2014. nov. 7. 03:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy csaltam meg!!!!!
2014. nov. 7. 03:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Első! Köszönöm a választ!
2014. nov. 7. 03:37
 5/8 anonim ***** válasza:
#3 valamit tuti csinaltal amie ot hagyot magatol nem tortenik ijesmi csak altalaban a nok szoktak ezt csinalni.
2014. nov. 7. 03:45
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is tedd tul rajta magad. Jarj el szorakozni es majd talalsz jobbat.

Ha egy szulo nem orul a kapcsolatnak akkor ugy erzi, hogy nem illetek ossze, ez altalaban kis elojel.

2014. nov. 7. 03:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Miért kell azt hinni csak azért mert én vagyok a csaj én rontottam el valamit? :( A ''kedves anyukája,, dirigált a srácocska meg töketlenkedett. Még valamit?

Köszönöm a normális válaszokat!

2014. nov. 7. 03:57
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 az en valaszom mitol nem normalis mar bocs?? azert mert en leirom az igazat ??? xd rohej. am ha a csavod anyja a hibas akkor megiscsak no hibazot.........
2014. nov. 7. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!