Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan eljem ezt túl?
Előre is elnézést kerek a helyesírási hibákért, csak telefonról írok. Már egy hete Angliában dolgozom és meg két hónap kulonlet van a barátomtól, aki utána kijön hozzam és o is itt fog dolgozni. Nehezen viselem, hiszen egyedül vagyok, nincs itt más magyar, nagyon társasági ember nem vagyok, meg nem is vagyok híve a mindennapi bulizasnak, inkább magamnak való vagyok. Hogyan eljem túl nélküle? Az első pár napot végig sírtam, meg a munkahelyemen is el sírtam magam... most már egy picit jobb, de azért meg sincs itt.. nyilván ne a nyafogasrol szóljon az az idő, amit beszélünk (mindennap beszélünk de valamikor csak egy keveset mert az idő úgy engedi).. remelem gyorsan eltelik, hogyan eljem túl ezt az időszakot? Vagy mit csinaljak? Oké hogy a 5x8 óra munka le foglal de ott a rengeteg szabadidő... olyan rossz nélküle 🙁
23N, 22F

Köszönöm :)
Az a baj hogy kb a semmi közepén vagyok Angliába, a másik város innét 2 óra gyaloglás (buszmegallo) és fel óra buszozasra van. Két napja voltam ott a szabadnapon. Tegnap filmeket néztem. Ma már dolgozom délután de olyan rossz egyedül..

Én jó alaposan bejárnám a várost, hogy mindent megismerjek, az épületeket, hivatalokat, na és persze azt hogy hol milyen üzlet van, hol a legérdemesebb vásárolni. Illetve én szeretek olvasni, filmet nézni, az is jó időtöltés. Hétvégén esetleg megnéznék egy másik várost, vagy kirándulnék.
De 2 hónap az eleve nem sok. Párom is pont Angliában van 10 hétre, el se hiszem hogy ebből már 7 eltelt, gyorsan megy az idő. ☺

Szedd össze magad és ne rinyálj! Életképtelen vagy más nélkül?
Ne sértésnek vedd, de gondolkozz el ezeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!