Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak 3 hét múlva látom újra a barátomat, hogyan éljem túl?
Facebookon,telefonon,skypeon tartsátok a kapcsolatot. :)
Mozdulj ki családdal,barátokkal mozdulj ki,foglald el magad :) akkor gyorsan elrepül az idő
Részvétem. Mi ugyanígy vagyunk, de a 3 hétből már csak 11 nap van hátra :)
Így kell felfogni: "már csak" x nap... Így sokkal pozitívabbnak tűnik a dolog.
Amúgy én is rettenetesen szenvedek, főleg úgy, hogy nem nagyon kommunikálunk. Nincs időnk rá. Illetve nekem lenne, csak barátom nem az a kommunikáció-hiányos típus. Szóval így még nehezebb.
Próbáld meg lefoglalni magad, kösd le magad hosszabb távon valamivel. Találj hobbit, sportolj és tereld el a gondolataidat. Így könnyebb. De igazán könnyű sose lesz.
Köszi a válaszokat! :) Étel, víz, gyümölcs, levegő megvannak, úgyhogy van remény... :D ;)
Igen, sajnos mi sem tudunk olyan sokat kommunikálni, ő sem az a túl beszédes + nagyon sokat dolgozik. Kitartást neked is! :)
A háború nagyon rossz dolog lenne, de egy szerelmesnek az is nagyon rossz, ha sokáig anélkül kell lennie, akit szeret... pláne karácsonykor.
Szerencsés vagy, ha nem tudod, milyen is ez.
Gondolj arra, hogy 3 év múlva már az emlékétől is rémálmaid lesznek, úgy meg fogod addig utálni, és akkor biztosan könnyebb lesz!...
(Röhögőgörcsöt kapok az ilyen buta libáktól!)
Addig halj meg. Vegyél almát, állj a tükör elé és gondolj a gonosz mostohára. A barátodnak meg írj sms-t, hogy a fehér lovat vegye meg.
Vajon a barátod is a túlélésre játszik? Vajon azért ment el 3 hétre? Vajon 3 hét lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!