Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha idősebb lánynak udavarol egy fiatalabb pasi, akkor az a lánynak tényleg "dicsőség", hogy akár megkaphat egy tőle kb 5 évvel fiatalabb srácot?
Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 20:55
21/25 anonim válasza:
Ellárom a bölcseségeimmel a fiatalságot :)
23/25 anonim válasza:
Nekem 7 évvel fiatalabb a barátom, őszintén szólva kicsit félek is mi lesz később. De én nem dicsőségként éltem meg hogy fiatalabb, inkább gáznak. El is utasítottam emiatt párszor az elején, hiába éreztem jól vele magam és hiába volt ő a komolyabb kettőnk közül.
Ez volt az egyik aranyszabályom h fiatalabbal nem, az 1-2 év is off volt, erre tessék..
De nem bánom, nagyon szeretem. És sokkal jobban szórakozunk meg a durva az h tanulok is tőle sok mindent, magamról is.
24/25 anonim válasza:
Az én pasim 9 évvel fiatalabb és imádom :) 36 N
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez bíztató.
2018. márc. 16. 01:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!