Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha idősebb lánynak udavarol egy fiatalabb pasi, akkor az a lánynak tényleg "dicsőség", hogy akár megkaphat egy tőle kb 5 évvel fiatalabb srácot?
Figyelt kérdés
2018. febr. 3. 20:55
11/25 anonim válasza:
A bók, az udvarlás egy nőnek szerintem jól esik kortól függetlenül.Semmiképp sem dicsőségként éljük meg.
Ha van olyan nő akit még nem akart megkapni fiatalabb férfi annak talán az...vagy ha nem is dicsőség az egójának mindenképp hízelgő.
Szerintem rossz a szóhasználat.
12/25 anonim válasza:
rám egy két évvel fiatalabb srác nyomult egy ideig, nekem nem az hízelgett, hogy fiatal, hanem hogy érdeklődött, és hogy kedves volt. Nem annyira kötöm korhoz a dolgokat, én személy szerint legalábbis
13/25 anonim válasza:
5 év az semmi. Erre mi lenne dicsőség? Ezt max. azok a srácok gondolják így, akiknek 25 év felett a nő az már néni, hogy legyen büszke az az 5 évvel idősebb nő, hogy megdugnám :D. Ha nagyobb korkülönbségről beszélünk, ott már van olyan, hogy a 35-40 éves nő dicsőségnek érzi, hogy egy 20évesnek is tetszik, ha azt hallja mindenhonnan, hogy ilyen korban már lejárt szavatosságú meg hasonlók.
14/25 anonim válasza:
A sógoraim kozul ketten fiatalabbak 5-7 évvel a tesoimtó. Nincs ebben semmi, teljesen normalis. Jó a hazassaguk mar tobb mint 5 -8 rve
15/25 anonim válasza:
Középkorúaknál nem hiszem, hogy dicsőségként fogja fel valaki, inkább jól eshet az érdeklődés. Viszont ha kamasz fiú kaphat meg egy már felnőtt nőt az gyakran inkább a fiú éli meg dicsőségként.
16/25 anonim válasza:
Nem,sőt elárulom hogy 35-40 évesen sem dicsőség tetszeni egy húszévesnek,csak itt van sanyarú sosra a nőknek ebben a korban.
17/25 anonim válasza:
16: Az életben is az van, bármennyire is próbálják az ellenkezőjét mutatni kifelé. A társkeresőkön ebben a korosztályban a nők 90%-a súlyosan lelki beteg. És ahogy elnézem, a (még) családban élő társaiknál is nagy az arány.
18/25 anonim válasza:
Nem az, szerintem ez gyakori eset. 5 év még csak nem is látványos, kivéve ha a fiú 12 a lány meg 17😁.
19/25 anonim válasza:
Igen #16-os,35 évesen a nők 90%-a lelkibeteg 😀 30-as évek a legjobb időszak egy nő életében,valószínűleg jobban tudom ezt 36 évesen,mint az itteni 18 évesek.
20/25 anonim válasza:
19: Csak tudnám, te mégis mit keresel itt 36 évesen, ha szerinted mindenki 18. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!