Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Magyar nő létemre vajon miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar nő létemre vajon miért vonzanak iszonyatosan a roma fiúk/férfiak?

Figyelt kérdés

Fiatalabb koromban is ez volt, akkor azt hittem a tini kor után ez megváltozik. Most, 23 éves létemre se változott. Jobban vonzanak, mint a magyarok. Ennek mi lehet az oka? Kiskoromban féltem tőlük. Nem csak azon jönnek be, akik tényleg nagyon sármosak, hanem a 18-20 év körüliek is, akiknek szétáll a fülük, foghibásak stb...

A férjem magyar, és utálja ezt a szokásomat.

2018. febr. 3. 19:35
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Fiatalabb koromban volt egy roma pasim, mai napig tetszunk egymasnak, sokszor beszelgetunk a facebookon. :)
2018. febr. 3. 20:15
 12/23 anonim ***** válasza:
73%
Na várjunk egy kicsit! :D Valamit nem értek! Azt írtad, hogy van egy magyar férjed, erre neked a mai napig bejön a roma expasid, akivel beszélgetsz Facebookon?! Na most persze oké, attól hogy férjnél vagy, tetszhet más pasi... de ha annyira azért a cigánygyerekért vagy oda, miért nem hozzá mentél feleségül? :D Ez nekem magas... vagy tényleg kamu a kérdés.
2018. febr. 3. 20:30
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Azt én sem értem, hogyha tényleg a romák vonzanak, miért magyar férfihez mentél feleségül?
2018. febr. 3. 20:38
 14/23 A kérdező kommentje:
Attól, h nekem bejönnek a romák, az nem azt jelenti hogy én is nekik (ezt a srácot leszámítva). Amúgy igen, beszélgetek vele, de nem találkozunk szal nem értem ezzel mi a baj
2018. febr. 3. 20:43
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

Biztos nem a segélyt nyerőgépezi el hónapról hónapra :p

31/f

2018. febr. 3. 20:43
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki a fajtájához húzódik...
2018. febr. 3. 20:51
 17/23 anonim ***** válasza:
18%
Én cigány vagyok, ne foglalkozzál a rosszindulatu rasszistákkal. Irtam pv-t írj es kuldok magamrol kepet.
2018. febr. 3. 20:59
 18/23 A kérdező kommentje:
#16 en 100%ban magyar vagyok :)
2018. febr. 3. 21:13
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Mert sok magyar irigykedik a cigányokra stb. Én támogatom a roma/magyar kapcsolatokat. Pl: Szabó Zsófi boldog stb. Úgy hogy nyugodtan járhat magyar egy romával. Ha tetszik hanem. Lepontozhatok nem érdekel.
2018. febr. 3. 21:17
 20/23 anonim ***** válasza:
80%
A kérdezőnek távolról tetszenek.. avagy “annyira nem olyan rosszak ha hozzáképzelek pár jó túlajdonságot de mégse rizikózom meg hogy együtt éljek eggyel”
2018. febr. 3. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!