Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fordult mar elo veled, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordult mar elo veled, hogy szegyellted a parodat?

Figyelt kérdés
Tarsasagban, utcan, metron, csaladi banzajon stb. tortent mar olyan, hogy valamit csinalt, mondott a parod, ami miatt szegyellted?

2018. jan. 30. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Igen, szégyelltem, hogy egy komoly báli vacsora alatt közönségesen viselkedett, nyúlkálni akart egy asztalnál ülve társaságban. Nálam ez kiverte a biztosítékot. Mindenki kulturáltan tudott viselkedni, nekem meg le kellett állítanom. Szégyelltem, hogy az én párom ilyen. Nem is voltam vele sokáig együtt.
2018. jan. 30. 21:46
 12/18 anonim ***** válasza:
78%

Exem és közös barátok elmentünk iszogatni, beszélgetni. Kicsit becsiccsentett és folyton böfögött, meg alpári módon beszélt.

Azt hittem elsüllyedek szégyenemben :/

29/N

2018. jan. 30. 22:59
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

Igen. Elmentünk moziba, ő előtte mondta, hogy vett új ruhát, abba jön. Erre mikor megláttam :o traktorszanda, meg "s" - es ing az "l" -es testén, mert "le volt akciózva". (igen jómódúak, nem okozott volna neki normális ruhát venni)

Majd elsüllyedtem, ahogy fogtam a kezét. :o

Már ex.

2018. jan. 31. 00:02
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

A lepontozó szerint nem szégyen, ha te fel vagy öltözve normálisan, a pasid köldöke meg kint, olyan rövid az ing, a hátán meg szétreccsen, de jó az, mert akciós volt? XD haha

Nekem az volt.

2018. jan. 31. 08:56
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Egyszer jött velem egy eseményre és hozta magával az egyik barátját,aki szégyent hozott ránk.

Akkor szégyelltem először és utoljára a páromat is,hogy ilyen barátai vannak.

2018. jan. 31. 09:38
 16/18 anonim ***** válasza:
53%

A páromat nem.

Az exem helyett viszont elég sokszor égett a pfám, mikor rendre mindenhonnan 15-20-30 perces késéssel érkeztünk, mert ő tötymörgött még félóráig. Szánalmas viselkedés, többek között szakítóok lett.

2018. jan. 31. 16:46
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
A 7-es szerintem maga sem érti, mit hányt oda :D
2018. jan. 31. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
54%

Igen sajnos néhányszor égett miatta a pofám, sokszor paraszt módon viselkedik vagy nem megfelelően öltözik fel eseményekre , próbálok javítani rajta már harmadik éve de nem nagyon lehet ugyhogy inkább bele törődöm hogy ő ilyen és kész. Szeretjük egymást az a lényeg 😃

Egyszer mentünk vásárolni és a munkából vettem fel őt persze általában normalisan néz ki hát.. most nem :)) munka bakanccsal vagy hogy is nevezik az volt a lábán, tréning nadrág bőr dzseki.. alig vártam érjűnk haza és imátkoztam nehogy találkozzunk valami ismerőssel. Persze nagyon hűlyén néztünk ki én normalisan voltam fel öltözve, szégyeltem magam miatta hogy pancserül néz ki, annak ellenére hogy meg beszéltük megyunk plázázni délután.

2018. febr. 2. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!