Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol ismerted meg a párodat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerted meg a párodat?

Figyelt kérdés
Nem olyan sztorikra vagyok kíváncsi, amelyek felülete s , érzelemmentes kapcsolatokat takarnak. Hanem olyan sztorikra, ahol ha nem is a nagy őt, de megismerted az a személyt, akivel boldogan vagy együtt kapcsolati szinten! :) a végén jön az én sztorim :P
2017. máj. 28. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. máj. 28. 12:52
 2/7 anonim ***** válasza:
2017. máj. 28. 12:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket, de azóta lehetnek új sikersztorik is! :) egy év alatt sok minden esemény történhet sok mindenkivel :))
2017. máj. 28. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát...először a tesóm volt nagyon szerelmes belé (egy irányú volt a dolog)... :D Én akkor még olyan 13 körül lehettem. Állandóan azt hallgattam, hogy Xy így, Xy úgy...már nagyon idegesített :D Én meg mindig mondtam neki, hogy hagyjon már azzal a szerencsétlennel, szegényt ismeretlenül is elmondtam már mindennek :D

Aztán amikor 16 voltam, a barátnőmmel és a barátjával összeültünk egy üdcsire és jött ez a srác. Nahhh, mondom szuper...ő hiányzott csak :D Aztán megismertem úgy igazából, hogy ki ő - mi ő. Többször összejártunk így 4-esben szórakozni aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz,tök normális, jó fej. És pufff összejöttünk és ez már 10 éve :) (Természetesen ekkor a tesómnak már komoly kapcsolata volt, tehát nem az a sztori, hogy a gonosz húgi elcsábította a szerelmét :) )

2017. máj. 28. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem elég "sors keze" érzésem volt.

Az exemmel 3,5 évet voltunk együtt(iskolában ismerkedtünk meg). Ő jókor jött(anyukám alkoholista), a mostani párom szintén. Az exemmel már haldoklott a kapcsolatom, üres igéretek, szürke hétköznapok. Volt egy házibuli, amire az exem nem akart jönni-sose jött velem bulizni-én viszont nagyon menni akartam. Egy barátnőm se jött el velem, mondván, hogy fáradtak, nincs kedvük, stb. Nagyon féltem elmenni, mert pánikbeteg is voltam ráadásul, de "ugyan mit veszíthetek" alapon elmentem. Láss csodát, ott ismerkedtem meg a párommal, akivel mint kiderült, egy városban laktunk, csak szinte sose láttuk egymást, és nem is tudtunk a másikról.

Ő is akkor volt túl egy nehéz időszakon, és én érzem, hogy az egy "jel" volt. Én nagyon szerelmes vagyok. Tény, hogy nem mindig van egyenesben a kapcsolatunk, de életemben először totál lila ködben élek.

2017. máj. 28. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Bejelöltem facebookon, mert egyik barátnőm ismerte, ő lájkolta pér képemet aztán írt egy kétértelmű kommentet, ráírtam hogy ez mi akar lenni? És pár hónap múlva összejöttünk :D nem a legromantikusabb ismerkedés, de nekem nagyon aranyos :) 22L
2017. máj. 28. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Buszmegállóban ! :)

Tossz buszra szàlt ès èn igazítottam útba h hogyan talàlhat oda ahova ment !

Nagyon bàntam h nem vittem el kocsival de mentem óràra az egyetemen .

Kb fèlèv mulva egyik szórakozó heleyen taliztunk , ès elkezdtünk dumcsizni !

Azóta 3 ève együtt ! :)

2017. máj. 29. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!