Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utaztok a párotok nélkül? 4 napból miért kell ekkora cirkuszt csinálni?
Az egyetemista barátaimmal, barátnőimmel tervben van, hogy a Balaton Sound előtt 4 napot ott töltünk a Balatonnál, csak úgy kipihenni a vizsgaidőszakot. Mondtam ezt a barátomnak és ő kiakadt, hogy ezt hogy képzelem, meg miért akarok menni nélküle és hogy így minek megyünk együtt a Soundra, ott is tuti lerázom majd a barátaim miatt... De már volt velünk, az egyetemi barátaimmal és nem érezte jól magát, mert nem igazán tudott hozzászólni a témákhoz, kb végig csak telefonozott.
Nyáron úgyis rengeteget leszünk együtt, megyünk a szüleivel nyaralni, ő is jön az én szüleimmel, megyünk a barátainkkal is és két hétre kettesben is elutazunk.
Most kicsit összevesztünk, mert olyanokat mondott, hogy akkor majd ő is programot szervez olyanokkal, akiket én nem kedvelek és tenni fog róla, hogy több legyen ott a lány, mint a srác, meg hogy így biztos nem leszek velük a Soundon, ne is keressem majd ott...
Engem elengedett egyedül az El Caminora is... Pedig az nem 4, hanem 40 nap... Ő is jöhetett volna, de megbeszéltük, hogy ez egyedül igazán jó és amúgy sem tudta úgy beosztani a munkáját.
Rég nem kóser, ha ennyire nincs meg a bizalom...
A barátom épp elutazott egy hétre. Bár munka miatt, de kb azt hallgatom, hogy az a nő milyen jó arc, az a másik csajjal is építi a kapcsolatot. Nem csinálok belőle cirkuszt, az a barátom dolga, mivel zsonglőr és cirkusz workshopra ment ki.
Szerintem fura, hogy a barátod így kiakadt és hisztizik. Beszéljetek erről hiszti mentesen is. Kétlem, hogy féltékenynek kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!