Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Utaztok a párotok nélkül? 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utaztok a párotok nélkül? 4 napból miért kell ekkora cirkuszt csinálni?

Figyelt kérdés

Az egyetemista barátaimmal, barátnőimmel tervben van, hogy a Balaton Sound előtt 4 napot ott töltünk a Balatonnál, csak úgy kipihenni a vizsgaidőszakot. Mondtam ezt a barátomnak és ő kiakadt, hogy ezt hogy képzelem, meg miért akarok menni nélküle és hogy így minek megyünk együtt a Soundra, ott is tuti lerázom majd a barátaim miatt... De már volt velünk, az egyetemi barátaimmal és nem érezte jól magát, mert nem igazán tudott hozzászólni a témákhoz, kb végig csak telefonozott.

Nyáron úgyis rengeteget leszünk együtt, megyünk a szüleivel nyaralni, ő is jön az én szüleimmel, megyünk a barátainkkal is és két hétre kettesben is elutazunk.

Most kicsit összevesztünk, mert olyanokat mondott, hogy akkor majd ő is programot szervez olyanokkal, akiket én nem kedvelek és tenni fog róla, hogy több legyen ott a lány, mint a srác, meg hogy így biztos nem leszek velük a Soundon, ne is keressem majd ott...

2018. jan. 30. 11:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Miért egy óvodással jársz?
2018. jan. 30. 11:34
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem kisebbségi érzése van és önmbizalomhiányos is. Azért hisztizik, mert fél, hogy majd megcsalod, hogy majd rájössz nélküle milyen jól érzed magad...ilyesmi. És ki is akar sajátítani. Nekem már ott unszimpatikus volt hogy végig telefonozott egy baráti társaságban?
2018. jan. 30. 11:34
 3/18 anonim ***** válasza:
90%
A barátod egy hisztis pitsa.
2018. jan. 30. 11:35
 4/18 anonim ***** válasza:
88%

Engem elengedett egyedül az El Caminora is... Pedig az nem 4, hanem 40 nap... Ő is jöhetett volna, de megbeszéltük, hogy ez egyedül igazán jó és amúgy sem tudta úgy beosztani a munkáját.

Rég nem kóser, ha ennyire nincs meg a bizalom...

2018. jan. 30. 11:36
 5/18 A kérdező kommentje:
Azért telefonozott, merthogy ő ezekhez a témákból mit szóljon hozzá, meg nem is érdekelte, amiről beszélgettünk és hogy unatkozott...
2018. jan. 30. 11:40
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Miért vagy együtt egy gyerekkel?
2018. jan. 30. 11:41
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

A barátom épp elutazott egy hétre. Bár munka miatt, de kb azt hallgatom, hogy az a nő milyen jó arc, az a másik csajjal is építi a kapcsolatot. Nem csinálok belőle cirkuszt, az a barátom dolga, mivel zsonglőr és cirkusz workshopra ment ki.

Szerintem fura, hogy a barátod így kiakadt és hisztizik. Beszéljetek erről hiszti mentesen is. Kétlem, hogy féltékenynek kéne lennie.

2018. jan. 30. 11:42
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
És? Nettó bunkóság... Esélyt sem ad nekik...
2018. jan. 30. 11:43
 9/18 anonim ***** válasza:
84%
Utazunk egymás nélkül, mindkettőnk számára természetes dolog. Évente járunk például olyan fesztiválra, ami a másikat nem érdekli vagy épp meglátogatni 1-2 hétvégén környező országokban élő barátainkat, de pl. baráti társaságos kikapcsolódásból (az én társaságommal utazunk, az övével kempingezni járnak) is van évente legalább egy olyan, ahová nem rángatjuk el egymást. Emellett sokat utazunk együtt is, nem hanyagoljuk egymást, de teljesen természetes az, hogy 100% megbízunk egymásban és nem birtokoljuk, korlátozzuk a másikat, nem osztjuk be a másik szabadidejét. Ha ezzel bármilyen problémája lenne, akkor nem lennénk együtt és ez fordítva is így van.
2018. jan. 30. 11:43
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az ilyesmi sosem volt probléma. Nem vagyunk összenőve. Most hétvégén Dániába megy párom a barátaihoz, nyáron meg én megyek 2-3 hetes nyári egyetemre külföldre. És? Ha meg akarnánk csalni egymást, arra itthon is lenne mód :D
2018. jan. 30. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!