Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem megy? Volt vlki hasonlóan? Mit tegyek? Keressem? Meddig megy ez a szenvedés?
Figyelt kérdés
Egy sráccal egy éve kavartunk néhány hétig, de csak szexet akart volna, én viszont fülig beleszerettem, olyan volt mint egy drog:( (vlmennyire volt köztünk testiség). Sokszor játszottuk ezt a se veled se nélküled dolgot. Nagyon megbántott, azután egyszer keresett egy hónap múlva! Itt már én lezártam magamba mert nem kellettem neki. Viszont eltelt fél év,nem beszéltem vele, edzeni jártam, bulizni minden hétvégén, egyetem ezerrel, de mégse megy ki a fejemből, és nem tudok rajta túllépni. Lettek volna lehetőségeim más pasikra meg kapcsolatra, de képtelen voltam közel engedni bárkit is. Nagyon hiányzik még mindig, de nem alázhatom meg magam ezek után h keresem:( volt vlki hasonló helyzetben? Vlm biztatót tudnátok írni, mert már nagyon nehezen bírom, és teljesen összezavarodtam. Tudom h nem kéne ilyen sracra a fiatalságom pocsékolni, de megőrülök érte, nagyon elvagyok keseredve :(2018. jan. 29. 20:21
1/6 anonim válasza:
Pedig csak te tudod ezt megoldani azzal, hogy nem foglalkozol vele. Tényleg nem kéne erre pocsékolni a fiatalságot, mert kegyetlenül megbánod. Mennyi idősek vagytok?
2/6 anonim válasza:
Hú látom valakit nagyon lenyűgözött az illető a belső értékei- *khkhkmmmm* -vel.. bocsánat nem bírtam nevetés nélkül kiírni :))))
Csajszeszovics! Minek tepersz olyannak akinek nem kellesz? :))) Felejtsd el, légy erős és független csajszikám tied a világ csak harapj végre bele ne hezitálj :))
3/6 anonim válasza:
Hű,pedig úgy látom nagyon rád férne vele egy közös hétvége mielőtt megbolondulsz :) Ha nincs senkid akkor mi tart vissza?
4/6 A kérdező kommentje:
21én 26ő
Mert én többet szeretnék tőle és félek ezzel csak még jobban ártanék magamnak:( meg ezek után mégis h kereshetném:(nagyon megalázó lenne, én szerettem ő meg csak szexet akart volna. Ilyen helyzetbe esélytelen h később máshogy nézzem rám? Vagy h többet lásson bennem.. igaz?:/
2018. jan. 29. 21:15
5/6 anonim válasza:
Ja hát ha számodra a csak szex nem opció akkor tényleg hagyd!Semmi jó nem fog kisülni a dologból.
6/6 anonim válasza:
Én is pont ugyanilyen cipőben járok most és tudom mennyire szar érzés, de szerintem jól látod hogy nem szabad megaláznunk saját magunkat. Ha kicsit is fontos lennél neki és szeretne egy kicsit is komolyabbat, már biztos teperne miatta. Ne bánkódj a srác miatt, bármennyire is nehéz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!