Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiányzik, ha a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiányzik, ha a kapcsolat egy szenvedés volt?

Figyelt kérdés
ÉN szakítottam az exbarátnőmmel. Nem bírtam. Annyi idegeskedés és aggódás, hogy milyen palikkal beszélget, miért nem akar találkozni, miért csak facen beszélünk, állítja, hogy szeret, de heti 1x találkozás stb. Tudtam arról, hogy olyanokkal beszélget, akik udvarolnak, ráadásul ő akadt ki, hogy ez engem zavar. Nagyon sokat idegeskedtem, nem bírtam tovább, ezért szakítottam. Szeretem még szerintem most is kicsit, sőt, biztos, de nem ér annyit, hogy idegroncs legyek. Nagyon fáj(t), hogy nem érdekelte, hogy nekem rosszul esik, ha hagyja, hogy flörtölgessenek vele más pasik és, hogy nem zavarja el őket. Tehát szakítottam. Alig volt olyan, ami jó volt a kapcsolatban, de mégis hiányzik. Szerintem ez nem normális. Hiába dolgozok többet, sportolok többet, kötöm le magam más dolgokkal, egyszerűen folyton rajta jár az eszem, akaratomon kívül is. Mit tegyek már? Lassan 1 hónapja szakítottunk, de nagyon rossz még mindig. Máskor 1 hónap alatt már rég felejtek.
2017. máj. 15. 18:44
 1/4 anonim válasza:
100%
Nyugi . A felejtés az egy időbe kerül. Én is ilyen helyzetbe vagyok sőt rosszabban. De fel a fejjel nincs világ vége ebből a szerelem dologból csak most ember nélkül vagy .
2017. máj. 15. 18:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő szakított volna, nem érzenéd azt, hogy vissza lehet állítani a kapcsolatot, akkor könnyebb lenne. Legyél társaságban, a barátaiddal, az segít a tovább lépésben.
2017. máj. 15. 18:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Lényegében ő szakított azzal, hogy nem tett semmit, beállt passzívba, nem érdekelte, hogy velem mi van, beszélgetett pasikkal, flörtölgetett olyanokkal, akik udvaroltak, közben talonban tartott engem, hogy jó leszek, ha nem akad jobb. Az a baj, hogy múltkor ismét adott jeleket, hogy még érez irántam, mert kiakadt, hogy más lánnyal beszélek. Bevallotta, hogy rosszul esik neki, ezért ismét elkezdtem rá gondolni. Egy szenvedés volt az egész, ha újra kezdenénk, ismét az lenne, ehhez pedig nincs kedvem, mégis hiányzik. Próbálok a rosszakra gondolni, ha eszembe jut, de nehéz.
2017. máj. 15. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez sajnos ilyen, nekem volt egy borzalmas kapcsolatom, semmi sem volt jó kb, de a szakítás után azt hittem belehalok, még hónapokig hallottam a monológjaimat a fejemben, amiket mondanék neki, amivel hátha hatással lennék rá, hogy más legyen, hogy megértsen, de mindig rájöttem, hogy sosem értenénk meg egymást, és így lesz a legjobb. Én szakítottam, de ő passzív volt, kb az volt, amit én mondtam, és kész. Nem ő kell neked, el fog múlni, nekem is elmúlt. És sokkal jobbat találtam. :) Fel a fejjel, jól teszed, hogy elfoglalod magad más tevékenységekkel, csak vigyázz, hogy ne ess vissza, ne adj neki esélyt, ne hagyd, hogy befolyásoljon. Jusson eszedbe, hogy milyen rossz volt, és hogy milyen életed lenne mellette!
2017. máj. 15. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!