Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretek szenvedni. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek szenvedni. Mit tehetnék, hogy ez változzon?

Figyelt kérdés

Mindig olyan pasikkal kezdek akik "elérhetetlenek" számomra. Pl. házas,van barátnője,gyereke stb.

Nem egy házas férfival volt már viszonyom.

Álltattam magam,hogy majd értem elhagyják a családjukat. (Persze legbelül tudtam,hogy ez lehetetlen de mégis jó volt szenvedni emiatt).

Rendszerint olyan pasikba szeretek bele akik le se szarnak. Képes vagyok plátói szerelem miatt 3 évig is szenvedni.

Most van egy férfi aki szeretne velem kapcsolatot. Szeret. Mondta is és érzem.

Tudom,hogy megtudnám szeretni de akkor minden idilli lenne és nincs szenvedés. :(

Nem tudom mit tegyek. Tudom,hogy ez nagyon rossz így. Sose lesz normális életem.

Mitől lehet ez? Elmúlik majd?

26/N

2016. okt. 9. 16:32
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Fel kéne nőni végre.
2016. okt. 9. 16:37
 2/2 anonim ***** válasza:
34%

Egyetlen igaz szerelem létezik : a beteljesületlen.

Bízom benne,hogy mégis létezhet az a kapcsolat ahol kölcsönösen kiteljesednek a felek,nem pedig végtelen,olykor fájó kompromisszumok sorozatában kitartanak egymás mellett a beletörődés határán.

Semelyik párkapcsolat nem "idilli" abban az értelemben,hogy ne adódnának problémák.

De ha neked tényleg a totális szenvedésre van szükséged akkor nem valószínű,hogy neked való a komoly párkapcsolat.

Mindenesetre ez a "Tudom,hogy megtudnám szeretni..." nem egy jó kiindulópont egy párkapcsolathoz! Ha tudsz ezen dolgaidról őszintén megnyílni neki és elfogadja,felelőtlen ígéretek,hazugságok,mellébeszélések nélkül nélkül miért ne adhatnátok esélyt a kapcsolatotoknak?

De ha úgy érzed csak bántanád inkább felejtsd el,nézz a tükörbe és fogadd el magad.

2016. okt. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!