Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki soha nem találja meg a számára "igazit"?
Nem éreztem még azt soha, hogy igazán szerelmes lettem volna.
Valószínűleg bennem a hiba, létezhet, hogy nem is vagyok képes igazán erre az érzésre ?
28/F

Szerintem is az az oka, hogy nem megfelelő emberekkel találkoztál és senki se tudott igazán megfogni. Fontos, hogy meglegyen a közös hullámhossz, jól érezd magad az adott személlyel és működjön a kémia. Meg az is sokat számít, hogy külsőleg is tetsszen.
Egyébként én se voltam még úgy igazán soha szerelmes és minden kapcsolatomban hiányérzetem volt emiatt
24/L
Ez kicsit frusztráló érzés. Hinnem kell, hogy bennem van, de amikor együtt vagyok valakivel egyszerűen nem nem tudom a felszínre hozni.
Marad a remény, hogy egyszer lesz olyan személy akivel talán menni fog.
A válaszokat köszönöm.

Létezhet, de az igazi nem azt jelenti, hogy 100% illik hozzád, hanem hogy egymáshoz csiszolódtok, és úgy éltek le hosszú éveket.
Olyan nincs, hogy úgy legyen valaki "igazi", hogy semmit nem tesztek a kapcsolatért.
Mivel alapból nyilván mások a szokásaitok, kompromisszumot kell kötnötök, kisebb vitákkal közben...
Én 27 évesen találtam meg a kedvesemet, egy éve összeköltöztünk, de még mindig akadnak kisebb-nagyobb súrlódásaink.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!