Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretenné a barátságukat?
Egy hirtelen lángra kapó szerelem volt a mienk, ami hirtelen szakadt vége is. En egy ideig még küzdöttem de felesleges volt, ha valaki nem szeret.
Ettol független továbbra is baratok vagyunk, viszont az ő legjobb barátja olyan jeleket kuld ami arra vel kővetkeztetni hogy többet érez irantam mint barátság. Nekem is szimpatikus nagyon is.
Legutolsó alkalommal egy (kis) dekoltázsos ruhában voltam, kint füstöltünk játszottam a kutyakkal, de eszrevettem ahogy bámul a haverja. Erre egybol ott termedt az exem hogy huzzam fel a kabátot, nem fazom igy? Eleggé féltekenynek tünt...nem akarok "hülye ri" lenni de ha az exem állitolag már nem szeretett akor miert féltékenykedik? Jól gyanitom hogy a legjobb barátjával nem lehet soha semmi köztünk emiatt..
23/N

Bocs, hamarabb írtad ki a többit mint ahogy láttam volna.
Ez tipikusan az a helyzet amikor a srác nem tudja, hogy mit is akar pontosan vagy nem mer lépni.
Fiatal vagy, szóval ha tetszik a másik srác akkor ne tartson vissza más véleménye.
A srác meg előbb utóbb megtanulja, hogy vagy kockáztat és nyerhet, vagy nem tesz semmit és vesztett.
Legyél te aki dönt. Dönts úgy, hogy most csak azt veszed figyelembe, hogy neked mi a legjobb ebben a helyzetben.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!