Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Tönkretenné a kapcsolatunkat a fogszabályzóm?
Őszintén, szerintem ez hülyeség. Nem egy szemüveg vagy fogszabályzó dönti el, hogy mennyire lehet ellenni veled, mennyire jó a társaságod, milyen személyiség vagy, stb.
Ha ez probléma neki, akkor nyilvánvalóan nem jó helyen keresgélsz.
Én megértelek:)
Hasonló helyzetbe kerültem. Mondjuk már majdnem egy éve együtt voltunk a barátommal, és sokáig fel sem mertem hozni a témát. Egyszer nagy nehezen kihúzta belőlem, hogy miről is szeretnék beszélni vele. Mikor kinyögtem a problémámat kinevetett, és azt mondta, hogy ne vicceljek már, azt hitte, hogy valami komoly baj van. Azóta elkészült a fogszabályzóm, és a barátom nagyon sokat segít, hogy könnyebben elfogadjam magam így.
Persze, nagyon nagy szerencsém van, hogy így kiáll mellettem minden helyzetben.
Szerintem csináltasd csak meg! Hidd el, hogy egy év múlva mikor leszedik, nagyon hálás leszel magadnak.
Tudom, hogy ha belezúgsz valakibe, akkor mindent megtennél , hogy megtartsd, és igen aprónak tudod érezni magad mellette. De hidd el, hogy sokkal jobb egy olyan kapcsolatban élni, ahol mindez viszonzott.
Ha tényleg jól megvagytok nem lesz semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!